hodte sem link, kde je foto a se da koupit case, ktera je podle vas hodna max vsak do 2000,- Kč![]()
hodte sem link, kde je foto a se da koupit case, ktera je podle vas hodna max vsak do 2000,- Kč![]()
Uplne jednoduse - prolez si par webu, kde prodavaji komponenty a patrej po polozce case/skrine. Nema cenu ti doporucovat Caseteka nebo Chiefa (Chiefa maji skoro vsude - uz i v nasem local shopu, kde nemaji jinak nic), kdyz by se ti stejne nelibil. Podle me hlavni ucel case (krome drznei komponentu pohromade, ale to de i bez niPůvodně odeslal Shankar
) je to, ze se na ni divas, proto je dulezitej hlavne vzhled a to, co se ti libi nikdo za tebe nevybere.
Kdyz trosku pritlacis s cenou, tak dostanes dobrej case s dobrym zdrojem...
Myšlení zkresluje realitu.
nechci kupovat nic draheho - mam na case jen 2000,- :/
hodte sem pls nejake links na typ case co byste doporucilï
me se docela libi tohle(Eurocase):
ale dost mi vadi ten humus na bocnicichnevite jestli se da uz nas sehnat neco podobnyho(myslim s 5 1/4 pozicema pres cely celo) ale s cistejma bocnicema? hledal sem hodne ale nic sem nenasel...
...still we know, we\'ll never sieze smoke without fire...
co tenhle?? http://www.atcomp.cz/katalog/20901421/20901421.s.jpg ... vpredu a vzadu 120 fan ... case kvalitni, ale nema zdroj
HOME 1 : WINDOWS 7 - ASUS P5Q-E - E2160@default - 4GB A-Data DDR2 800EE - Noctua NH-U12P - MSI HD5870 1GB@default - WD5000AAKS - WD 3200AAKS - WD 10EADS - WD 15EADS - Samsung 2.5" 320GB USB - Samsung 183L - HP LP2465 - Delta 700W from HP - 2xNF-P12 - Chieftec WH-02B-B-OP
HOME 2 : Windows XP - Asus K8V-XE - A64 3000+@250*10/1.42V - Corsair Value 1024MB 2.5/3/3/6 333MHz - Samsung SP1614N - Toshiba M1712 - Diamondtron AOC 7A+ - Modecom Feel-V
jj já znátPůvodně odeslal jaluvkap
http://www.zive.cz/h/Testcentrum/AR....15210&CAI=2142
Pašák erda.
jak je to s dvirkama u mechanik kdyz koupim napr. provedeni silver nebo jinou barvu, tak to bude asi vypadat blbe:/Původně odeslal wallot
tak je fakt dobrá za tu cenu a to že nemá zdroj je lepší než když ti tam daj nějakej shitPůvodně odeslal eraser
Prestante ten case doporucovatPůvodně odeslal sebad
![]()
Ja sem chtel mit takovej case, jakej skoro nikdo nema
Ale vazne - mam ji teprv tri dny a pripada mi perfektni (coz by mi po predchozim Eurocase pripadaly skoro vsechny)
Myšlení zkresluje realitu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)