Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Úprava původní antány na AP (takový ty pendreky)

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Úprava původní antány na AP (takový ty pendreky)

Zdarec,
    nedávno jsem hledal něco kolem antén a nešel jsem odkaz na úpravu původních antén. Bohužel jsem si odkaz nikam neuložil a teď to hledám a nic. Nemáte s tím někdo zkušenosti a nevíte nějaký odkazy?

Zkoušel jsem spojení asi 300 m od sebe pomocí těch původních antén a naprostá pohoda. Jen mám strach, jak to pojede při horším počasí. Plechovka je druhá varianta, ale preferuji tenthle způsob.

Díky Mira

EDIT: Už jsem našel ten odkaz http://osiris.urbanna.net/antenna_de...ects/template/

Máte někdo s touhle úpravou zkušenosti? Nejlépe CZE popis...

Standardní

z vlastni zkusenosti u smerovy anteny (AP -> 5km) zhorsuje signal silny vitr (asi mele stromama v ceste signalu) a kupodivu i ostry slunicko (ozonova dira ci co ), ale u pendreku by snad tohle vadit nemelo (na 300m).
    CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní No to jo, ale...

Pokud to jde, tak chci ten signal mít co nejsilnější...

Prostě, když tam za ně dám nějakou folii, či co a bude to stát teba čento, tak to rád udělám.

Jinak díky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání