Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Rozhozeny rozliseni po kazdym restartu

Standardní Rozhozeny rozliseni po kazdym restartu

Mam XPsp1cz, R9700. Tuhle jsem nainstaloval novy Catalysty.. Vsechno v pohode. Ale najednou se mi zaclo stavat, ze restartuju, a wokna nabootujou do 640x480, 60Hz. Kdyz to opravim a nataham ikony zpatky a dam reset, je to ok. Ale kdyz to bezi delsi dobu (asi) tak je to zpatky. Vubec uz nevim co mam delat. Zkousel jsem reinstalovat ovladace a nic. Jo mam dojem ze se mi to zaclo stavat po instalaci scanneru, kterej uz je ale pryc... a porad se to deje

Standardní

nikdo nevi?

Standardní

porad zadnej napad? krome reinstalace systemu, do ktery se mi ale vubec nechce...

Member
    Vliv
    264

Standardní

preinstaluj catalysty, doporucuju omegy 4,2 ..pred tim to ale vypucuj!!zduraznuju vypucuj!! driver cleanerem....pac sam sjem eml velky potize pri instalaci bez pucovani ...
    sorry z amy vyjadrovani jsem hrozne ospalej
    AMD Barton 2500+(1,4V)@210*10,5(1,65V), ABIT AN7, A-Data DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se>9800Pro 128 MB, Hercules DIGIFIRE7.1,HDD HITACHI 180GXP-120GB 8MB, CD-RW SONY 40x, DVD TOSHIBA 52x, 3R System Air Black, Q-TEC 450W, UPS:APC CyberFort 500VA, SMC Barricade 7004VBR V2, 4x 10/100 Switch, Genius SW-5.1 HT, OS: WIN XP Prof EN SP1

Standardní

nebo nainstalenej treba rage3d tweaker a "natvrdo" nastaveny refresh na pouzivanych rozlisenich, mam pokoj jak ve Widlich, tak pod D3D...

ikdyz tvuj problem je asi spis v nejakym bordelu mezi Widlema a driverama pro ATI,...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

To je prave ono, ja to preinstaloval, pouzil jsem na to tu utilitku od ATI, ktera udajne odstrani VSECHNO co se tyka Catalystu...

Standardní

tak nepomoh ani driver cleaner

Standardní

Tak pokracuju v monologu... Preinstaloval jsem cely Wokna a furt nic. Mam Catalysty 4.2. To vazne nikdo nema stejnej problem

Standardní

ak vravíš, že sa ti to začalo stávať po inštalácii skenera, tak by si mal odstrániť všetky súbory ovládača skenera a všetko čo sa ho týka. predpokladám, že keď si preinštaloval Win, tak si to neinštaloval na čistý disk.
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

Scanner tam davno neni a smazal jsem uplne vsechno co s win souviselo.

Standardní

tak potom je to asi v ovládačoch grafiky, alebo problém samotnej grafiky.
    aj mne sa to niekedy stávalo na mojom Radeone, ale to len vtedy, ak som sa príliš hral s taktovaním alebo som menil všetko možné... teraz mi to nerobí...
    alebo monitor, skontroluj, či máš nainštalovaný správny ovládač na monitor...

Standardní

No je fakt ze s predchozima Catalystama a vlastne vsema predtim se mi to nestavalo... Fakt nechapu. Vsechno mam nastaveny a nataktovany jako driv... Zadna zmena.

Standardní

skús sa teda vrátiť k pôvodnej verzii Catalystov, prípadne skús Omegy alebo DNA. Ja bežím stále na jednej, tuším poslednej verzii Catalystov a ide mi tam aj taktovanie cez PStrip.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání