no použávám velmi dobrý browser mozilla firefox ale jakmile se chci dostat k uctu tak mi to hodi cernou vobrazovku a ja se dal nedostanu aei to chce nejaky plug in, nevite nekdo jaky ? pod tim blbym ie to funguje
no použávám velmi dobrý browser mozilla firefox ale jakmile se chci dostat k uctu tak mi to hodi cernou vobrazovku a ja se dal nedostanu aei to chce nejaky plug in, nevite nekdo jaky ? pod tim blbym ie to funguje
Pašák erda.
asi te zklamu ale tam se z mozillou asi nedostanes![]()
oficialne to funguje jen s IE 5.5 a 6.0![]()
Gigabyte P35-DS3L ::: Pentium Dual-Core E5200 ::: 4x1024MB atd.
Existuje vůbec nějaký Home Banking pro prohlížeče jiné než IS ?
Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.
ebanka funguje super ....
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
a Česka Sporitelna taky funguje i s jinymi nez IE prohlizeci
hmkvuli tomu ucet v KB nezrusim :-ú co se da delat asi jim tam zavolam.
Pašák erda.
nechci te zklamat, ale s mou operou 7.23 se do sporky nedostanu...Původně odeslal Miro2
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Nekde sem videl tabulku podporovanych operacnich systemu a prohlizecu ale uz nevim kde, u sporky ucet nemam a hledat se mi to nechce ...Původně odeslal mISHA
predpokladam, ze myslis tohle https://www.servis24.cz/stat/ebankin...owser_req.htmlPůvodně odeslal Miro2
nicmene to nemeni nic na faktu, ze se do sporky s operou nedostanu![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
jj to je ono, ja ti nevyvracim ze se tam s Operou nedostanes ja jen rikam ze je na tom sporka co se tyce alternativnich prohlizecu lepe nez KB![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)