nevítě něgdo o jednoduchym, malym prográmku
co se mi usadí v systray a zařve na mě nějakym
zvukem že se mi zastavil/zpomalil větrák?
už používam SpeedFAN ale ten neumí "řvát"
nevítě něgdo o jednoduchym, malym prográmku
co se mi usadí v systray a zařve na mě nějakym
zvukem že se mi zastavil/zpomalil větrák?
už používam SpeedFAN ale ten neumí "řvát"
Soltek 75DRV5 (KT333), AMD 1.2 Ghz Duron M7, DDR 128 MB 266KINGMAX RAM, ATi RADEON 7500DDR 64 MB od PowerColor, Hercules GF II......
MotherBoardMonitor
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Soltek nic takovýho na CD s utilitami nemá? Tak to stahni od Epox, nebo MSI..třeba ti to bude fungovat záleží tam na chipsetu a ne značce..![]()
montherboard je moc složitej, ja shanim něco konkrétního co umí jenom tydle dvě věci (měří otáčky a je unich alarm) , nepotřebuju milion dalších věci, nato mam speedfan. od Epoxe a další sem neskoušel, jesli zvás ale něgdo jo a je tam přesně to co hledam dejte vědět, hledam malej prográmek, ne 5 MB jako MBmonitor![]()
Soltek 75DRV5 (KT333), AMD 1.2 Ghz Duron M7, DDR 128 MB 266KINGMAX RAM, ATi RADEON 7500DDR 64 MB od PowerColor, Hercules GF II......
zkus tenhle
http://www.msi.com.tw/program/suppor...il.php?UID=386 PC ALERT 4
Jen si dej příště do podpisu alespoň čipovou sadu...![]()
ten PCalert by šel, je tam to co potřebuju, sakra, jenom je to nějak
pošahaně udělaný, asi je to fakt jenom pro MSI, hází to nesmyslný
hodnoty (otáčky nad 30000 za minutu, to je dobrá turbína co?).
Dyby to radši detkovalo zařízení podle SMBUS hned by to šlapalo.
No nic, čekam na další tipy, díky moc
| intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
| samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
| seasonic S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
| “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
Původně odeslal SajmoN
myslíš že sem to neskoušel dyž to je na CD od desky?
dávejte tipy jen na programy co máte vodzkoušený a nestřílejte od boku
jako sajmon
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)