Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 28 z 28

Téma: SATA RAID0 vs ATA133 RAID0

Standardní

Ale já nechci RAID0 (jak jsem psal řadič bez RAIDu ATA100). Ty disky jsou v podpisu + 1 WD 200GB (typ nevim - je koupený před týdnem za cca 5100,-Kč).

Proč ten třetí disk na IDE 1 (chtěl jsem se vyvarovat nemožnosti bootu z CD)-je to kvůli rychlosti zápisu -(IDE na řadič) nebo proč?

A jaký zapojení tedy bude po přidání DVD/RW-to budu mít všechny mechaniky na řadiči a HDD na IDE?
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

IDE1 master - WD s OS
    IDE1 slave - dvd
    IDE2 master - barča na dvd rip
    IDE2 slave - atapi mechanika
    kouwell master - barča na swap
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Standardní

Citace Původně odeslal Marsellus Wallace
    velikost clusteru ? mno zajímavý by bylo dát tam asi taky 16kB (předpokládám FAT32 máš, ne ? ntfs na to nemá cenu !!!).
    Mne by jenom zajimalo, kdyz tady nekdo vyklada o tom, ze fat je lepsi, nez ntfs:
    Proc? Zna nekdo pomalejsi filesystem, nez FAT? Od jiste celkem davne doby jsem zvykly mit data na oddilu s zurnalovacim FS...
    V zasade uz ani poradne nevim, jak je to s FS ve Win, jsem zmlsany vecmi, jako je reiserfs, ext3 a xfs a pojem defragmentace uz taky nejak neznam, takze se jenom ptam, nekritizuju.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání