Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Už si nevím rady

Standardní Už si nevím rady

Koupil jsem si PC,nainstaloval Codek All in 1 a ve Windows Media Playeru 9 jsem pustil každý film.Ale asi před měsícem mi filmy ze dne na den začly chodit bez titulků.Odinstaloval jsem codec,nainstaloval a filmy už nespustím vůbec.Zkoušel jsem znova instalovat Codec Pack All in 1,K-Lite,Codec Bundle,DivX5.1 Bunde,nic.Přehrávač Widous Media player nepodporuje formát,MV2 player taktéž,BS player film přehraje-bez titulků.Děkuji za každou radu.

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní Re: Už si nevím rady

Citace Původně odeslal karlos pena
    Koupil jsem si PC,nainstaloval Codek All in 1 a ve Windows Media Playeru 9 jsem pustil každý film.Ale asi před měsícem mi filmy ze dne na den začly chodit bez titulků.Odinstaloval jsem codec,nainstaloval a filmy už nespustím vůbec.Zkoušel jsem znova instalovat Codec Pack All in 1,K-Lite,Codec Bundle,DivX5.1 Bunde,nic.Přehrávač Widous Media player nepodporuje formát,MV2 player taktéž,BS player film přehraje-bez titulků.Děkuji za každou radu.
    To vypada na reinstall wincek. A nedelam si srandu. Ony totiz tyhle sbirky kodeku typu "all in 1" sou funkcni jenom do te doby nez nainstalujes nejaky jiny kodek. Po odinstalaci kodek packu a jeho opetovne instalaci taky nic nejede.
    Takze rada: neinstalujte packy! Poku vam film nejede, tak si zjistete jakym kodekem byl udelany, VZDY je to vypsano v .nfo souboru, a stahnete se onen kodek.
    1. Abit BE6, i440BX, Celeron566@850 256MB PC133SDRAM, KyroII4500 TV out, Seagate Medailist 13GB
    2. Asus PC-DL Deluxe dual socket603, i875P, 2x Xeon 2.4@2,65GHz, Arctic Cooling SP5-8ID2E-OL, 1GB ram, Seagate BAR V 80GB, SB Live 5.1

Standardní

Ja by som to nevidel tak tragicky, len by som odinštaloval codec pack, nainštaloval ffdshow a vobsub a malo by to ísť
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

nooo nevim. ja pouzivam take jeden pack a bez problemu.

spis bych se zeptal, jestli ten pocitac neni pretaktovany pomoci FSB?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Banned mince Avatar uživatele Nigga
    Věk
    41
    Vliv
    0

Standardní

To mas za vsetky tie codec packy. Nemam ich rad, nepouzivam ich. Naco?
    Jedine kodeky, ktore su treba su DivX, XviD, AC3 zvuk a to by bolo tak vsetko. S tymto pustim 98% filmov a netreba mi ziadny blby codec pack, co mi nainstaluje 150 veci do systemu.

Odinstaluj cely ten codec pack a instalni si po jednom, tieto kodeky a pokoj.

Standardní

Díky.Athlona 2500 mam přetaktovaného ze 166 na 170 FSB.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    304

Standardní

http://www.codecpack.com/

vybornej codekpack, malej a je tam vsechno potrebny

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Standardní

Citace Původně odeslal Nigga
    To mas za vsetky tie codec packy. Nemam ich rad, nepouzivam ich. Naco?
    Jedine kodeky, ktore su treba su DivX, XviD, AC3 zvuk a to by bolo tak vsetko. S tymto pustim 98% filmov a netreba mi ziadny blby codec pack, co mi nainstaluje 150 veci do systemu.

Odinstaluj cely ten codec pack a instalni si po jednom, tieto kodeky a pokoj.
    Mam stejny nazor, akorat pouzivam ffdshow + maximalne Koepiho aktualizace XviDu. Vzdy bez problemu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání