v skole mam nnostop spustene nejake kompy de mame potahane nejake veci a potrebujem si ich namapovat z domu...
moze mi niekto poradit ako to ma vyzerat? je tam treba zapisat aj pracovnu skupinu a podobne veci?
moc dik,
yeffo82
v skole mam nnostop spustene nejake kompy de mame potahane nejake veci a potrebujem si ich namapovat z domu...
moze mi niekto poradit ako to ma vyzerat? je tam treba zapisat aj pracovnu skupinu a podobne veci?
moc dik,
yeffo82
MS sdileni maji vsichni rozumni lidi zakazany. nebo se to pres proxy, prip. NAT filtruje, takze s tim to zcela urcite nepujde... jedinou sanci mas spustit FTP server na to PC ve skole, ale je mozny, ze nepude nic - byl jsem totiz na brigade na jedny stredni skole, ktera je pripojena pres Indose a tam meli HP proxy server (na Win2000 Server) , zatim macatej 24 switch a za tim router... Pres to proxy neproslo NIC, jenom HTTP - port 80. zkousel jsem telnet, SSH, FTP...NIC... musis to proste zkusit...![]()
:: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)