Citace Původně odeslal mISHA
2p.a.n.a.c.e.k: na to je jedine > vymen zdroj ( v dredech ohledne kra2+ se doctes, ze nektere fortrony / a neni to smerodatne / muzou zpusobovat nestabilni napeti ve spojeni s touto deskou )
jj četl jsem to tušim to byl prokop kdo o tom psal a po vyměně za chifteca se to zlepšilo, zítra asi budu mít 350W no name nebo 300W chiefteca

Citace Původně odeslal mISHA
a hosi cim to merite? pomoci toho USDM dodavaneho k desce? tam mi to litalo furt ( i kdyz v ramci tisicin ). v biosu se to ani nehlo. ted pouzivam speedfan ( kterej neni zadna slava, ale ukazuje teplotu primo systrayi ) a napeti se ani nehne...
kdyby mi to skákalo v tisícinách tak na to taky prdím jinak ten speed fan mi moc nesedí, mám radši MBM, ale to je věc zvyku

Citace Původně odeslal Prokop
mno me na 8KRA2+ napeti taky kolisa.. ale ne nejak razantne.. hlavne to dela pri pouziti soft coolingu.. naopak pri full loadu se napeti ustali na nejnizssi hodnote kam kolisa a je to OK
použitím soft coolingu máš na mysli to co je přidaný do nové verze biosu to se ale tušim nedá vypnout... mám ten bios taky
při full loadu mi napětí kmitá taky ale ne tak moc jako při IDLE takže asi novej zdroj to jistí