Citace Původně odeslal lempour
Nevim kde je chyba jestli u nvidie anebo debianu, anebo ve mne ale tak dementni OS jakym je debian sem jeste nevidel. Ma sice dobre prepracovany balickovaci system ale jinak je to maximalne non-install friendly OS. Dneska ma to po asi 20 reinstalaci dozralo tim ze x-system byl primarne pristupny jenom superuzivateli.
tys 20x reinstaloval debian?? jenom kvuli drajvrum ke gafarne? tomu se rika Billova skola. Nechci te odrazovat, ale nebyl by pro tebe lepsi Mandrake nebo SUSE?
Ano ale kdyz spoctu posledni dva tydny tak to muze byt uz neco kolem stovky. Nebylo to jenom kvuli drajvrum ale take sem zkousel ruzne druhy jadra (bz2.4 , compact, pcide, vanilla). Vacsinou to dopadlo tak ze sem zvolil spatne a nesli mi nektere zarizeni jako usb mys a pod. Obcas sem se v tom tolik vrtal az sem to uplne podelal. Prvni sem pouzival Mandrake ale jenom kratce pak 2.5 roku redhat - ten byl uplne bez problemu, pak sem presel na Fedoru protoze redhat mnel problemy z via kt600 a z debianem se morduju jenom kvuli bakalarce. Paradoxne je ze problem ktery mam z bakalarkou primo nesouvisi ale delat 1024*768 at 60 Hz nemienim kdyz monas zvlada v pohode 100 Hz.