Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: poškrabané stínítko

Standardní poškrabané stínítko

nějakej kokot mě poškrabal stínítko na monitoru /na lan párty/ a to přímo uprostřed Je to asi tak 3mm vrip. Ve dne si toho nevšimnete, ale večer to ruší, neexistuje nějaká brusná pasta? přece jenom je to celkem slušnej monitor a myslel sem, že mě ještě nějakej ten pátek doma pobude...
    Nikon D50/70 + spousta hraček.Prace D3 + 14/2,8 + 24-70/2,8

Standardní

Možno je to blbosť, ale skús v sklenár stve alebo v autoservise.Keď sa spraví na čelnom skle to oko po vystrlelení kamienka spod kolesa idúceho auta, dá sa to vraj vytmeliť a vybrúsiť, že to ani nieje vidieť.

Standardní Re: poškrabané stínítko

Citace Původně odeslal russianblue
    nějakej *** mě poškrabal stínítko na monitoru /na lan párty/ a to přímo uprostřed :-( Je to asi tak 3mm vrip. Ve dne si toho nevšimnete, ale večer to ruší, neexistuje nějaká brusná pasta? přece jenom je to celkem slušnej monitor a myslel sem, že mě ještě nějakej ten pátek doma pobude...
    ked sa nieco taketo stane monitoru cimkolvek dalsim to uz len zhorsis, mozes skusit odstranit tienidlo ale to bych radsej neskusal...

Venoval sa tomu inak Dan v jeho listoch #59, dansdata.com
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní Re: poškrabané stínítko

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    Citace Původně odeslal russianblue
    nějakej *** mě poškrabal stínítko na monitoru /na lan párty/ a to přímo uprostřed Je to asi tak 3mm vrip. Ve dne si toho nevšimnete, ale večer to ruší, neexistuje nějaká brusná pasta? přece jenom je to celkem slušnej monitor a myslel sem, že mě ještě nějakej ten pátek doma pobude...
    ked sa nieco taketo stane monitoru cimkolvek dalsim to uz len zhorsis, mozes skusit odstranit tienidlo ale to bych radsej neskusal...

Venoval sa tomu inak Dan v jeho listoch #59, dansdata.com
    Jojo, uplne souhlasim, radsi to nech jak to je.
    ..-= Let's go rock'n'restart =-..

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    284

Standardní

no, viděl jsem výsledek po přebroušení brusnou pastou - a dopadlo to nic moc. Pokud máš malý vryp, raději to nech být (tamten byl umytej od uklizečky drátěnkou, takže ta brusná pasta to víceméně zpravila, ale jinak bych to nedělal)
    R7 3700X | Gelid Scirocco | Gigabyte B550 Aorus Pro AC | Gigabyte RX480/8GB | Ripjaws 2x16GB DDR4 3200MHz cl16 | SSD 500GB Samsung 970EVO nvme | SSD 1TB Micron | 1TB Samsung EcoGreen F2 | Asus BR-04B2T | Corsair AX760 | AKASA Eclipse

Standardní

ja by som to mozno este riskol prebrusit smirglami a brusnymi kotucmi na zabrusovanie optickych vlakien - posledny kotuc je uz v podstate len folia

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

resilo se to tu nedavno a to dokonce ve dvou dredech. co takhle pouzit SEARCH?

btw sic ne reseni > NIKDY nebrousit! ostatni v dotycnych dredech.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání