To že je porušená plomba neznamená konec zárukyPůvodně odeslal Braindead
To že je porušená plomba neznamená konec zárukyPůvodně odeslal Braindead
IBM ThinkPad T40
presne tak..nekde sem, to cetl(link uz bohuzel nemam ale tusim na to byl odkaz tady nekde na foru).....bylo tam ze prodejce to nemuze vazat na nejakou plombu a tak..ale nevim jestli to neplati jen v te zakonem dane zarucni dobe(jako ze asi jo)Původně odeslal Ištván
![]()
https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla
Tak to mi radsi ani nerikej, piska mi od Alzace Fortron... Musel jsem ho koupit tam, protoze jinde pred Vanocema nebylPůvodně odeslal Baron
![]()
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
JA jsem s alzasoftem nikdy nemel problem, driv, kdyz jeste neopisovali cisla komponentu jsem tam vyreklamoval i to co jsem tam nekoupil.
Mel jsem GF2mx a odesla mi tak jsem koupil na inzerat tu samou a v zaruce u alzasoftu a najednou jsem mel dve funkcni.![]()
CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
Case Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w
tak to sa necudujte ze tam sprisnili pravidla.Původně odeslal Krimi 2000
My se necudujeme!! Musí se postupovat dle zákona a konec. Nebo líp, podle toho co má prodejce v reklamačním řádu. Nemůže to ale být hůř než je v zákoně. Jen líp pro zákazníka!!! viz FAQPůvodně odeslal Crazy Horse
IBM ThinkPad T40
normalne to vyreklamuj.
Stalo se mi to s Lite-On a v Mironetu mi ji vyreklamovali. Proste roztrhala cedecko.![]()
![]()
..-= Let's go rock'n'restart =-..
ty si asi vtipalek. necetl si predchozi 2 strany, ze? je to videt.Původně odeslal beerak
pak bys totiz neplacal takove blbosti.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)