Citace Původně odeslal Josef Žižka
Taky jsem zkoušel ten svůj počítač přetaktovat. Všude jsem četl jak barton 2500+ jede na 3200+ bez zvýšení voltáže. Nicméně ten můj při zvednutí FSB na 200 MHz ani nenajel do biosu. Děs, když jsem přihulil voltáž na 1,75 V, tak najel WinXP, ale objevila se modrá obrazovka. Při 1,775 se modrá obrazovka neobjevila, ale místo ní byla vidět jen černá pracovní plocha. Takže ten svůj počítač asi těžko přetaktnu, zvlášť když nemá AGP/PCI lock Do háje, asi jsem dostal nějakou blbou sérii. To mě pěkně štve. A o taktování Radeonu9600XT od XpertVisionu se nedá skoro ani mluvit. To jde jednom slabounko, pak už se systém restartuje. No, ale byl za levný prachy. Nemá ani pasivy na pamětech a větrák nic moc. Ale je celkem tichý.

Nepřetaktovaný comp:
3D MARK01 - 11 400 bodů
3D MARK03 - 3606 bodů
Ja som mal povodne tiez problem s mojim Athlon XP 2100+ AIUHB, skratka jedna z prvych Ackovych Thoroughbred B0 , ze vraj delo na taktovanie, doniesol dodavatel, a islo to len na chudackych 2400+ ci 2500+ tak som sa nastval poprosil som kamosa nech donese mi iny kus, tentokrat sme obehali serie na skladoch, a ta co isla taktovat dobre, tak naozaj sla dobre(ale to chce zistit presne tyzden vyroby z ktoreho Bartony ako isly super taktovat), isiel mi komp v pohode aj na 13x177fsb, ale to uz fakt je dost huste mam 400mhz apacer cl3 pamete, a tie su shitne, brzdia ma. Tak slapem na tichom stroji 13x166 , 2700+ na 1,65V mozno ze mi staci aj nizsia voltaz. Co by som viac mohol chciet?? vykon skoro ako barton 3200+ a to ticho, vela to nepecie.
Vazne to vymen, najdi daku cestu, za iny kus(90% ludom bude jedno ako to ide taktovat)
A vyskusaj ine pamete v pocitaci, ale aj tak mas vazny problem na ktory ta tvoj dodavatel neupozornil a to jest ze radeon 9600xt + kt600 rovna sa loteria, vacsionou ista smrt , skratka to blbne
P.S. v kazdom velkosklade varuju pred touto kombinaciou 9600vka plus kt600, to je aj ich vina, su povinny ti to vymenit, alebo to predaj jedno z tychto dvoch veci. Ja by som kopol prec grafku, fx5900XT RULEZZZZ