Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Winex - problem se spoustenim her

Standardní Winex - problem se spoustenim her

Stahnul jsem si WineX z CVS a nejdou mi spoustet hry na oddilu s windows, mam to asi nejak blbe nastaveny, protože at zkusim jakoukoliv hru pise mi to please insert CD-ROM.
    A taky to nevim proc haze: CD-ROM warnning don´t write filesystem is read-only.

Kód:
    [Drive C]
    "Path" = "${HOME}/.transgaming/c_drive/"
    "Type" = "hd"
    "Label" = "Dos Drive"
    "Filesystem" = "win95"

[Drive D]
    "Path" = "/mnt/win_d"
    "Type" = "hd"
    "Label" = "My Home"
    "Filesystem" = "win95"

[Drive E]
    "Path" = "/tmp"
    "Type" = "hd"
    "Label" = "HDD"
    "Filesystem" = "win95"

[Drive G]
    "Path" = "/mnt/cdrom"
    "Type" = "cdrom"
    "Label" = "CD-Rom"
    "Filesystem" = "win95"
    "Device="/dev/hdd"

Standardní Re: Winex - problem se spoustenim her

Citace Původně odeslal dekon
    Kód:
    "Device="/dev/hdd"
    prepocitej si uvozovky
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

ale dal potom, jestli to nahodou nemas ntfs a mas na to prava, protoze bez prav k zapisu ti to proste nepojede

Standardní

Citace Původně odeslal wong
    ale dal potom, jestli to nahodou nemas ntfs a mas na to prava, protoze bez prav k zapisu ti to proste nepojede
    To mi je jasny, proto pouzivam jen FAT32

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    Kód:
    "Device="/dev/hdd"
    prepocitej si uvozovky
    Diky vypada to, ze Ra2 nabehl
    Zajimalo by me ale co znamena tohle, objevuje se to pri kazdem spousteni winex:
    Kód:
    err:module:BUILTIN32_dlopen failed to load .so lib for builtin d3dgl.dll: /usr/local/lib/libd3dgl.so: undefined symbol: gluPickMatrix
    err:midi:OSS_MidiInit ioctl on midi info for device 0 failed.
    mmtime pid=1520 tid=1520
    err:module:BUILTIN32_dlopen failed to load .so lib for builtin d3dgl.dll: /usr/local/lib/libd3dgl.so: undefined symbol: gluPickMatrix

Standardní

Diky vypada to, ze Ra2 nabehl
    Zjimalo by me ale co znamena tohle:
    Kód:
    err:midi:OSS_MidiInit ioctl on midi info for device 0 failed.
    mmtime pid=1520 tid=1520
    To znamena, ze v tech knihovnach chybi nektery symbol - asi neni vyexportovany. Proste aplikace se odkazuje na spatnou knihovnu nebo jinou nekompatibilni verzi.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

No zrovna ten soubor d3dgl, teda spis knihovnu jsem musel dohravat z nejakeho balicku, je teda mozny ze ta knihovna muze byt stara ?

EDIT: Asi tu knihovnu vubec nemam, pri kompilaci to hlasilo nejakou chybu prave s d3dgl nahral jsem balicek GLU (na abclinuxu to doporucili jednomu uzivateli, kterymu se to pri kompilaci zaseklo prave na te knihovne d3dgl) melo to byt v balicku libMESAGLU ale rpmdrake ukazuje ze v tom balicku zadna knihovna d3dgl neni.

Nevite nahodou v jakym balicku se ta knihovna nachazi

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání