Citace Původně odeslal Ištván
Citace Původně odeslal riksa
Citace Původně odeslal Ištván
Chtěl jsem po něm 3000 a ten právník na tu schůzku by byl asi dražší a vísledek nejistý. Navíc na něj nemám telefon, mám jen do provozovny a tam mi jeho číslo nikdo neřekne a ani nemusí. Adresa existuje, ale doporučené dopisy nepřebírá jak to odkoukal ad našich předních představitelů. To je finta co? Prostě na dopisy sere a nemusí ani k soudu ani jinam.
ale houbeles. v soudnim rizeni plati fikce doruceni; kdyz si to nevyzvedne do 3/10dnu a v miste doruceni se zdrzuje (opak by musel prokazat on), tak se to povazuje za dorucene
No takovej člověk snadno v každém případě dokáže, že se na dané adrese nezdržoval. Stačí že byl třeba u známích, nebo na dovolené ne? Každej mu za úplatu napíše paragon, že byl ubytovanej tam a tam, v tu a tu dobu. K soudu nechci. Nevím jak na to, nemám prachy atd. Fikce doruceni je v praxi na HO*NO . Vždyť je to každou chvíly v TV, že se třeba rok vyhejbá takto soudu a je to promlčené atd.
no, ja nevim, jestli se v praxi pohybujes ty, abys soudil, jestli to na ho.vno je nebo neni; to co, ti tv naserviruje je vzdycky jen pul pravdy...btw, jestli k soudu nechces, tak je bezpredmetne se o tomhle bavit