Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: TEAC dvd

Junior Member Avatar uživatele Ogrediablo
    Vliv
    272

Standardní TEAC dvd

Mam taky problemik s dvd, neviem kde to hodit, tak skusam tu. Spravil som par filmov cez dvd shrink, napalil cez Nero na Toshibe ..... mne to ide na Toshibe, Asuse a Panasonicu S35 vsetko v pohode. Len brachovi to na PC na TEAC dvd sem tam zasekne 2 filmy .... cital som ze problem je v DVD shrink .... da sa to nejak vyriesit aby mu to nezasekavalo ? Skusal som prehravace Power dvd, Windvd, Asus dvd .... stale robi to iste. Novy firmaware na TEAC som nenasiel nikde, ten by to mozno vyriesil. Help me

Standardní

hele je to jak v blázinci.Já mám teac W 50D.Ze začátku bylo všechno v poho, dělal jsem kopie přes Instant copy 8.pak mi to začalo připadat dlouhý čekat na každej film přes hodinu při rekodingu, tak jsem přešel na DVD shrink + Nero- od té doby:
    l.některé filmy přehraju jen na DVD+-R/W
    II.některé filmy přehraju na DVD/RW a na combo teac W548D
    III.některé filmy přehraju jen na DVDR/W a SONY stolním DVD
    IV. některé filmy přehraju na všem výše jmenovaném
    Používám jen Memorex +-R 4x.
    A vyznat se v tom - to snad ani nejde........

Junior Member Avatar uživatele Ogrediablo
    Vliv
    272

Standardní

Odkedy som presiel na posledny DVD Shrink, tak musim poklopat, vsetko bezi .... len sa mi nechce prerabat tie filmy nanovo Ale zatial musim povedat ze s poslednou verziou som spokojny .... pre istotu asi na dalsie verziu neprejdem pokial sa nevynori nejaky sialeny problem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání