Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 65 z 65

Téma: AC VGA Silencer - Ma to cenu?

Standardní

Tak už mm doma R9800nonpro a koupil jsem k němu VGA Silencer - ze spodu je drsnej jako svině. Zítra jdu koupit jemný brusný papíry a budu lapovat. Pokud jste to tam někdo dali jen tak, tak vám doporučuju to sundat a vylapovat !!!!! Taky už si s tím mohli dát tu práci a vylapovat to ve fabrice - tak hrubě vyfrézovanej chladič jsem teda dlouho neviděl.
    Ale až se vylapuje, tak asi bude hooodně dobrej.

BTW je to fakt velký jako kráva
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Standardní

jen otázka ohledně montáže: jak moc to máte přišroubovaný, já mám strach to příliš utahovat, ale pak mi to zase na low zasekává při hrách, musel jsem dát do chiefteca větrák z boku aby to na silencera hnalo studenej vzduch jinak bych na low hrát nemohl
    Pašák erda.

Senior Member
    Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    jen otázka ohledně montáže: jak moc to máte přišroubovaný, já mám strach to příliš utahovat, ale pak mi to zase na low zasekává při hrách, musel jsem dát do chiefteca větrák z boku aby to na silencera hnalo studenej vzduch jinak bych na low hrát nemohl
    Dotahovat se neboj, ja to mel co nejvic to slo a pohoda
    P4 3.4GHz NW - Radek-B Cascade WB, Saphire ATI Radeon 9800 Pro - Radek-B GPU WB, Asus P4C800 Vcore stable Vmod - Swiftech MCW20 NB WB, 2x512MB A-DATA DDR 500, Casetek Midi Server 1019 Al+plexi bocnice, 2x Hitachi 120GB on Intel SATA raid - Galaxi HDD WB, Lite-on CD-RW 52x32x52 , Genius home theathre 5.1, Sound blaster Audigi2, Logitech MX 500, Belinea 17\" Flat, Zcom XI-626, Ronja Tetrapolis, Enermax EG465 460W

Standardní

Citace Původně odeslal Fila
    Citace Původně odeslal eraser
    Dotahovat se neboj, ja to mel co nejvic to slo a pohoda
    hehe, ja to mam utahly jen trosku, potom to zacalo nejak jak kdyz praskat, tak jsem radsi prestal, ale fpohode.. Ja to mam pres den na high a vetraky na cca 8-9V(u opravdu narocnych pareb dam klidne i na plno, ale je to jedno, protozeje stejne neslysim, protoze mi furt hraje hodne nahlas hudba..) a na noc davam vsechny vetrone na 7V, OTES fan taky a VGA Silencer na low.. sice mi v noci vysplha teplota(diky tomu, ze se ty vetraky skoro netoci) az na 36°C, ale hl., ze vse jede fpoho..
    Home: Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 - 17" 1920x1200, Core 2 Duo T7200, 2GB DDRII, ATI Mobility X1900, 2x120GB RAID0, DVDRW, Razer Copperhead + fUnc Archetype, SB Surround USB + THX550
    School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA

Standardní

Pomocí čeho měříte teplotu jádra na grafice ?

Standardní

Citace Původně odeslal Dusan
    Pomocí čeho měříte teplotu jádra na grafice ?
    Jej, ted jsem si toho vsimnul, sry, ta teplota co jsem psal je samo CASE, ne gpu.. Mereni teploty gpu maji tusim jen nektere nVidie..
    Home: Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 - 17" 1920x1200, Core 2 Duo T7200, 2GB DDRII, ATI Mobility X1900, 2x120GB RAID0, DVDRW, Razer Copperhead + fUnc Archetype, SB Surround USB + THX550
    School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA

Standardní

No tak jsem tam slavnej VGA silencer dal a jsem teda docela sklamanej
    Na high je to nejhučnější krám v mým počítači - to mi dost vadí a low je to snesitelný. Jenomže v podstatě ani na high natož na low to skoro vůbec nefuní ven . Na to jakej to na high dělá kravál, tak by to mohlo teda fuňet víc (větrák se mi točí dobře). Na low tak sotva cítím nějaký teplo na prstu.
    A to mám tu mezeru kterou ten plastovej tunel nedolíhá až k výstupu z case dodělanou z elektrikářské izolačky - jako prodloužení tunelu. Ještě jsem z case vyřízl tu přepážku mezi těma dvěma výstupními otvory (monitor +video out a výstup z VGA silenceru) - zakrývyla mi skoro polovinu výstupu (výfuku) z toho chladiče.

Další věc je že sem ho totálně vylapoval (byl hodně hrubě vyfrézovanej) a z GPU jsem sundal ten ochranej rámeček - zdálo se mi že by to nemuselo dobře dosedat na GPU.
    Mám Herculesa a ten má z druhé strany GPU ještě pasiv. Ten jsem tam zatím nechal, protože jsem si říkal že to bude lepší, ale nevi jestli ho nesundám. Možná zbytečně do case vyzařuje teplo (ohřívá paměti a pasiv od chipsetu), který by jinak VGA silencer odvedl a vyfoukal ven.

Navíc (nevím proč) se mi s ním zhoršilo taktování pamětí. Možná proto že je VGA silencer částečně zakrývá .... nevim.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Standardní

A preco sa NEDA KUPIT NA SLOVESKU

uz je to vyse polroka co je toto na svete a ono nic
    firma EMSONIC, ktora je zevraj distributor na slovensku mi nikdy na e-mail neopise a ked tam volam tak sa vzdy vyhovoria ze tam nieje obchodnik co ma na starosti AC.
    AMD Athlon XP 1700 B0 MSI K7T266Pro2-A 512 MB DDRAM Sapphire R9600Pro Seagate Baracuda 7200.7 40 GB Maxtor 20GB Teac 16x10x40 Teac DVD Genius 5.1 HT Hercules Fortissimo III 7.1 Olypmus C-730 UZ

Standardní

Tak uz ho konecne mam taky..Mam HIS Excalibur,takze to hctelo trochu bastleni(trvalo mi to,jsem selkem lama)ale uz to mam..core slo celkem nahoru o 125Mhz to jde,ne?pozor na kondezator,je treba trosku silencer upilovat
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Member mince
    Vliv
    269

Standardní

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky
    Tak uz ho konecne mam taky..Mam HIS Excalibur,takze to hctelo trochu bastleni(trvalo mi to,jsem selkem lama)ale uz to mam..core slo celkem nahoru o 125Mhz to jde,ne?pozor na kondezator,je treba trosku silencer upilovat
    mam taky HIS Ex.,9600,takze bez tech uprav se to neobejde

Standardní

Citace Původně odeslal Gastan
    Bud chvili pockej ( vyjde nova revize ) nebo musis upravovat
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Standardní

Jsem LAMA ale zvladnul jsem to...musis udelat dve veci - trochu upilovat Silencer-protoze mu vadi jeden kondenzator na HISu a pak upravit zaslepku(poradi na Silenceru je presne naopak nez na HISu)...neboj se to zvladnes
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Standardní

Citace Původně odeslal Radim Štěpanec
    To je ale sranda,co

Standardní

Citace Původně odeslal Radim Štěpanec
    To je ale sranda,co
    Nova revize ma pry dojit do cca 4 tydnu
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

Je tu někdo kdo ho dal na Ti4200? Koukal jsem na ten nákres ( http://www.arctic-cooling.com/de/pro...ibility_de.pdf ) a díry asi neseděj.... ale někde jsem četl, že na MX jde, tak nevim.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání