Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: poraďte s Thoroughbred 2700+

Standardní poraďte s Thoroughbred 2700+

nazdar chlapáci, pochopil jsem z fóra, že větší cache je mi na prd hlavní je vyžší takt... Proto si chci koupit tento procík, ale chci se zeptat, jaké s ním máte zkušenosti. Do současnoti jem měl 2500+ (odemčený barton) Takže taktování nebyl prodlem. Předpokládám, že zde již bude CPU zamčený a bubu mít po taktování, že? Nebo jak to vidíte? Jen sběrnicí je špatné, protože mé paměti 333DDR nesnesou víc jak 345 a zamknout PCI a AGP na Nforce 2 nejde, ne? Díky za rady
    Jinak se omlouvám zda to tu již bylo, ale nic jsem nenašel...

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Když máš odemčeného bartona na 2500+, tak nevím, na co chceš kupovat Tbred 2700+. Který IMO taky víc nedostaneš. Být tebou koupím radši RAMku, která ti těch aspoň 400DDR dá, protože většina těch Bartonů jde pomocí FSB hodit na 3200+. Jinak právě že nForce 2 mí PCI/AGP lock.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

no jo, jedu s ním na 200*11 taky, ale při 1,75v a to nechci.. víc tepla, víc chlazení, víc otáček = vít hluku... Tak myslíš, že si moc nepomůžu? Já myslím, že ze 1.83Ghz na 2,17Ghz je bez zvýšení napětí dobrý, ne? 512cache nepomůže, ty kecy, že dvojnásobnou cache získáš víc výkonu jsou blaf...
    Millisx kde se tam dá nastavit lock, nevíš? Dají se tam měnit 133/166/200 FSB a vždy se PCI/AGP nulují, ale lock nevím...

Senior Member Avatar uživatele mino
    Věk
    43
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal sofokless
    Já myslím, že ze 1.83Ghz na 2,17Ghz je bez zvýšení napětí dobrý, ne? 512cache nepomůže, ty kecy, že dvojnásobnou cache získáš víc výkonu jsou blaf...
    NO, ked si taky mudry tak naco sa pytas

BTW ak xces vplyv cache na vykon tak pozri niake testy, na webe ich je kopa napr.:
    http://www.tomshardware.com/cpu/20030217/index.html
    Don't have a patent granted for being right. Would love one though!

Junior Member Avatar uživatele marek25
    Věk
    47
    Vliv
    262

Standardní

čus já ho mam a je na hovno jedu snim taky 11*200 napětí 1,7v nic moc nejvice mi jede na 12*190 ale neni to moc stabylní ale je pravda že kámoš má 2,5 bartona a taky mu jede 11*200 a mam lepší vysledky ale zase záleží na komponentech a jestli chceš tžak bych ho klidně vyměnil za ten tvůj za mírný doplatek je jěště 2,5 roku v zákuce

Standardní

Raději se zeptám, než abych udělal nějakou chybu...Za zeptání nic nedám a učenej z nebe nespad. A do moudrosti mam hodně daleko... Spíš mě zajímalo jaké s tím máte zkušenosti A zda je to dobrý upgrade Toť vše
    Jinak ten asi neodemknu, že?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání