Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 32 z 32

Téma: muj voodník homemade

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

a jeste neco, nevite kde by sel sehnat medeny plech tl. 1mm, abych nemusel kupovat celou tabuli a aby mi to nastrihali na desky 120*60mm ?
    AMD Duron 800@933 FSB@133, Abit KT7A, SDRAM 256MB, HDD: Seagate U5 30GB, Barracuda 7200.7+ 120GB 8MB, Hercules 3D Prophet 9700 PRO 128MB, SB Live!, WinFast TV2000XP (TV/FM), CD-RW Teac W512EB
    Svojeho vodníčka teprve vyrábím :-))

Standardní

Citace Původně odeslal Aleš22
    Tak jsem to zkousel a funguje to , hori to zpusobem jako laboratorni kahan ale nevim jestli to bude u vsech sporaku stejne, a toho ze ti to bouchbe se bat moc nemusis, je tam bezpecnostni tryska pres kterou se plamen nedostane pokud by se dostal pres tu trubku dolu
    bouchnout to ani nemuze ani te oslehnout a samozrejme je tam injektor ale ten plamen nema vyhrevnost nehlede na to ze ten injektor znicis az ti odkapne cin nebo tavidlo proste to neni horak koukni se do obi tam maj toho hafo
    velká bedna pod stolem s C2D a ATi....

Standardní

Citace Původně odeslal zap
    Tak jsem to zkousel a funguje to , hori to zpusobem jako laboratorni kahan ale nevim jestli to bude u vsech sporaku stejne, a toho ze ti to bouchbe se bat moc nemusis, je tam bezpecnostni tryska pres kterou se plamen nedostane pokud by se dostal pres tu trubku dolu
    bouchnout to ani nemuze ani te oslehnout a samozrejme je tam injektor ale ten plamen nema vyhrevnost nehlede na to ze ten injektor znicis az ti odkapne cin nebo tavidlo proste to neni horak koukni se do obi tam maj toho hafo
    njn to mas pravdu, asi si na neco nasetriim, bude to lepci
    AMD Duron 800@933 FSB@133, Abit KT7A, SDRAM 256MB, HDD: Seagate U5 30GB, Barracuda 7200.7+ 120GB 8MB, Hercules 3D Prophet 9700 PRO 128MB, SB Live!, WinFast TV2000XP (TV/FM), CD-RW Teac W512EB

Standardní Re: muj voodník homemade

Citace Původně odeslal PCborec
    koukněte na www.pc.borec.cz/vodnik

začal sem dělat sam vodníka, už mám docela dost hotove, brzo to snad bude fungovat..

co byste tomu vytkli? mám někde něco ještě upravit??

PS: to cerpadlo ti bude tiect
    ak je to NOVA (mam 600l/h) a tam kde sa spaja ten tmavsi plast je len jedna uboha gumena podlozka ktora stoji za prd .. poisti to silikonom ja mam ten silikon a frci to

(pozri web vvv)
    AMD XP1800+ (37°C - idle & 45°C - Burn7k ), ATi R9100 64.VIVO.
    Proste kompik v ktorom mam konecne vodne chladenie ...
    http://neuron.tuke.sk/~hruska/case/

Citace Původně odeslal ZycaR
    Citace Původně odeslal PCborec
    koukněte na www.pc.borec.cz/vodnik

začal sem dělat sam vodníka, už mám docela dost hotove, brzo to snad bude fungovat..

co byste tomu vytkli? mám někde něco ještě upravit??

PS: to cerpadlo ti bude tiect
    ak je to NOVA (mam 600l/h) a tam kde sa spaja ten tmavsi plast je len jedna uboha gumena podlozka ktora stoji za prd .. poisti to silikonom ja mam ten silikon a frci to

(pozri web vvv)
    jj presne tak, je to delane spis jako ponorne cerpadlo, to tesneni hrozne prosakuje, ja jsem to vyresil tak, ze jsem tam dal jeste jednu gumicku ale ted to zas dela velky tlak a bojim se ze se mi ulomi ty zobacky za ktere to drzi. asi to vyresim silikonem

jj presne tak, je to delane spis jako ponorne cerpadlo, to tesneni hrozne prosakuje, ja jsem to vyresil tak, ze jsem tam dal jeste jednu gumicku ale ted to zas dela velky tlak a bojim se ze se mi ulomi ty zobacky za ktere to drzi. asi to vyresim silikonem
    jj presne resit silikonem a jeste jedna vec to cerpadlo zacne casem hlucet ja ho musel obalit do molitanu
    velká bedna pod stolem s C2D a ATi....

Citace Původně odeslal zap
    jj presne resit silikonem a jeste jedna vec to cerpadlo zacne casem hlucet ja ho musel obalit do molitanu
    .. problem je v tom ze ta oska je prilis mala na tu dierku v rotore
    ... a potom lopatky klepu o material s ktoreho je obal cerpadla ...

ale riesim to buchnutim do PC (ono sa postrci a znova ide dobre )

Ruske suciastky, Americke susciastky ... fsetko je aj tak MADI IN THAIWAN ( citat s Armagedonu )
    AMD XP1800+ (37°C - idle & 45°C - Burn7k ), ATi R9100 64.VIVO.
    Proste kompik v ktorom mam konecne vodne chladenie ...
    http://neuron.tuke.sk/~hruska/case/

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání