-mozno by sa s tym hlukom dalo nieco robit-napr. rozprasovat na mensie kvapky(ale to sa bije s prudenim vzduchu opacnym smerom),alebo rozstrikovat tu vodu po obvode trubice,aby stekala po stenach-nieco ako byva vo fontankach-mam doma taku trysku (vytvara to taky hribovity tvar vody).Původně odeslal Prokop
-s tou spotrebou by to nebola tragedia(jedno splachnutie v zachode ma 10x vacsiu spotrebu)-nejaky vystrazny pipak nie je problem-mozno by sa to dalo spojit s elektromagnetickym ventilom (z pracky?) a pripojit to na nadobu s vodou(na vodovodne potrubie by som neriskoval)
-ten prach- predavaju take filtre do kuchynskych digestorov-rozne druhy-viac kusov vjednom sacku za asi 200Sk-alebo sacky do vysavaca-dalo by sa to nasadit vduchotesne na ventilator(alebo ventilator do vnutra tej rozbocky a na ustie ten filter(sacok z vysavaca)
- hlavne ma zaujima ta ucinnost-cena ani nie-ak by sa sa tym dali dosiahnut dobre teploty-tak ako mas skusenost ty(a vidiet to aj na tych grafoch v odkaze),tak sa do toho pustim..