Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Ako pouzivate cerpadlo SICCE NOVA?

Standardní Ako pouzivate cerpadlo SICCE NOVA?

chcel by som sa opytat majitelov cerpadla SICCE NOVA ci ho pouzivate ako ponorne alebo na suchu.
    toto cerpadlo je podla navodu vylucne iba ako ponorne ale s tou redukciou sa to da pouzit aj na sucho, (podla predavaca),
    mate s tym skusenosti, nehreje sa to, resp. ako je to s hlukom?
    vopred vdaka.
    AMD Barton 2500@2200 Mhz 1.65V, Abit NF-S v.2, WC CPU by K&P, 2x256MB Twinmos CL2 Dual, Seagate 120GB 8MB cache, Teac W50D, Case 3R Air, Fortron 300W 12cm fan

Standardní Re: Ako pouzivate cerpadlo SICCE NOVA?

Citace Původně odeslal jasir
    chcel by som sa opytat majitelov cerpadla SICCE NOVA ci ho pouzivate ako ponorne alebo na suchu.
    toto cerpadlo je podla navodu vylucne iba ako ponorne ale s tou redukciou sa to da pouzit aj na sucho, (podla predavaca),
    vopred vdaka.
    zatim ho pouze testuju v uzavrenym okruhu bez bloku mam ho "na suchu" nehreje se ,kdyz ho dam k uchu tak je slyset v uzavreny case je to zanedbatelny,mam ho poveseny na ramecku z 92x92x25 vetrone a pripevnen pomoci puzinek

kdyz ho ches pouzit "na sucho" tak tece okolo redukce (ten O krouzek je tam na prd) a okolo vytlaku (tam pro zmenu neni nic) pouzi silikon a nech "zatvrdnout" pak ok
    velká bedna pod stolem s C2D a ATi....

Standardní

2 zap: vdaka za info, tak som to dal na sucho...
    ta vytlakova rurka je nanic, tu som hned po kupe prilepil sekundakom..je to v poho
    na nasavani to ako pises tecie aj mne a dost brutalne, uz mam mokry stol, dam silikon a uvidim...
    nemas nejake foto toho tvojho uchytenia na ramecku, celkom by ma to zaujimalo.
    AMD Barton 2500@2200 Mhz 1.65V, Abit NF-S v.2, WC CPU by K&P, 2x256MB Twinmos CL2 Dual, Seagate 120GB 8MB cache, Teac W50D, Case 3R Air, Fortron 300W 12cm fan

Standardní

foto zatim nemam bude az nekdy pristi tejden pruzinky jsem okoukal od Roba tady z fora ten ma tak upevneny vetracky http://www.watercooling.wz.cz/DCP_2140.JPG jen si predtav ze ten vnitrek vetraku tam neni jen ten ramecek ale pruzinky smerujou ke stredu kde je cerpadlo
    pouzil jsem dirky od prisavek a pohoda
    jeste k tomu silikonu ten jsem pouzil pro pripadnou reklamaci udrzi vse nic netece a vzdy hrubou silou soucasky rozeberes
    pouzil jsem pruzinky z propisek jen chteli trosku zakratit
    velká bedna pod stolem s C2D a ATi....

Standardní Re: Ako pouzivate cerpadlo SICCE NOVA?

vopred vdaka.
    tu redukciu si zohnal kde?
    to je ono?-http://www.kokooja.com/siccenova.htm
    NF7-rev2.0 , Barton2500@3200 , 1GB DDR466 ,19"LCD LG L1970HR-BF 2ms, Hercules 9800NP,externy vodnik(CPU,NB,HDD)

Standardní

2jaro.jaro: ano je to ono, das dole ten regulator pritoku a nasadis redukciu,ako to vidno na nizsich obrazkoch, potom to uz vsak nevies regulovat.
    redukciu som kupil s cerpadlom, bola sucastou cerpadla, teda nie samostatne.
    dostat to v aquaristikach.
    ak sa nemylim, ine SICCE cerpadla tu redukciu nemaju, preto som vzal NOVU.

Standardní

2jaro.jaro: ano je to ono, das dole ten regulator pritoku a nasadis redukciu,ako to vidno na nizsich obrazkoch, potom to uz vsak nevies regulovat.

Standardní

ja som to kupil pred par rokmi(na fontanu) bez redukcie-asi sa to osobitne kupit neda-nevadi,nieco vymyslim
    NF7-rev2.0 , Barton2500@3200 , 1GB DDR466 ,19"LCD LG L1970HR-BF 2ms, Hercules 9800NP,externy vodnik(CPU,NB,HDD)

Standardní

skus to vybartrovat od niekoho, kto to nepouziva, tu na fore to ma dost ludi.

Standardní

takze - ma to niekto(redukciu na SicceNova) ,kto to nepotrebuje?
    kupim

Standardní

koukni se jak sem to řešil já.. www.pc.borec.cz/vodnik

jestli to teče nevím, ani jestli to je slyšet.. nemám mojeho vodníka ještě komplet hotoveho..
    -- N2PAP-Ultra, AMD XP Barton @3200+ 2.21 Ghz 11x200, @vodni chlazeni ,2x256 MB Ram cl2,5, Sapphire ATI 9600xt, Seagate 160Gb ATA 100, 7200RPM, 8Mb cache, DVDR-RW sony, CDRW, Genius 5.1 Home Theater 3600W, CASE modded Big Tower, EL 550W silend, AOC LCD LM721A
    -- Notebook HPx9020, Celer M1,3 ghz, 256mb, DVD,15 LCD, wifi
    -- www.pc.borec.cz a forum www.pc.borec.cz/4um

Standardní

Citace Původně odeslal PCborec
    koukni se jak sem to řešil já.. www.pc.borec.cz/vodnik

jestli to teče nevím, ani jestli to je slyšet.. nemám mojeho vodníka ještě komplet hotoveho..
    prave som sa mrkol-moj typ je asi starsieho prevedenia-ma iny vstup ale nieco podobne zbastlim(ked nezozeniem hotove)-slo by to ustrihnut aj z hrdla od nejakej hrubostennej plasticke flase(lievik), ci spreja - alebo navstivim Baumax-odd. vodoinstalaterske

ale zaroven chcem vyriesit predlzenie tej osky cez vrtulku,aby nevibroval rotor.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání