Citace Původně odeslal Kazdic
Koneckoncu ten mod je jeho a kdyz se mu to tka libi tak proc ne. Coste technicky je to urcite kus poradny prace. Jestli to vsechno bastlil sam, tak to muselo dat poradnou praci. Minimalne takovy paradicky jako ten zdroj nebo ten hdd na boku.
Zdravím všechny, ten case jsem dělal asi čtyři měsíce od rána do večera a nářadí jsem taky moc neměl (přímočarku, dremel, pilník, pistolovou pájku a količky na prádlo). Jsem elektrikář tak jsem si s tím trochu vyhrál. Jestli to někomu připadá jako stromeček, dobrá, ale ten case má každý den jinou barvu, protože vše se dá přepnout nebo vypnout. Jenom nožičky svítí v 5-ti různých barvách. Nafotil bych to všechno, ale bohužel nemám digit.foťák (občas si ho od někoho na LAN turnajích půjčím). A cena!!! POZOR!!! Mám opravdu hodně hluboko do kapsy a nejdřažší na tom byl case (Chieftec 3500,-) a čerpadlo vodního chlazení (Eheim 2100,- ). Zbytek je jen trocha plexi a pár barevných LED diod. Cena modifikace bez komponent je do 3000,-Kč!!!!!!!!!! Jen ta práce. Bohužel jsem perfekcionalista takže vše musí být SUPER. Jen to FLEXO se mi nepovedlo. Nevíte někdo jak to zakončit. Izolepa na tom moc dlouho nedržela.