Citace Původně odeslal mISHA
Citace Původně odeslal hyde
Ta doska ma ohoreny jeden integrac , zdroj je neporuseny a funkcny ale skusal som pre istotu aj iny a CPU nie je vzhladovo nijak ohorene ani z neho nie je nijako ulomene ale proste nejde ani na inej doske a chladic bol spravne upevneny na 100% ved nie som LAMA ......
A smradu bolo dost ked ta doska ohorela ale nechapem ako je to mozne ze zdochli aj doska a aj procak iba tak ... PRECO ?? AKO JE TO MOZNE ??
nooo konecne sme se k necemu dobrali. integrac? predpokladam velkej trojnozickovej pobliz patice CPU ne? tak to je jasny. to by byl zdroj napajeni pro cpu. ze si tam dal do te desky kamaraduv cpu je docela odvaha. jinak cpu poskozene byt nemusi. anebo jen nacate. zkusil bych to v uplne jine desce s cistym biosem eventualne moznosti nastavit napevno ( jumperama ) multiplikator i fsb ( nektere procesory se teprve pak chyti ).

no a pokud ani to ne a pohledove na nem neni zadna vada a dokonale smejes ten smejd po paste, tak bych ho sel reklamovat ( ovsem pokud je v zaruce )
No dobre ale ako je vobec mozne ze tie suciastky odisli ??
Co je na vine ??
Kdo mi zaruci ze ked tu dosku vyreklamujem a oni mi daju novu a este do nej dam barton 2500+ ze sa mi to nestane zas ??
Ved ten procak bezal na standardenj voltazi 1,65 akurat ramky isli na 2,7 V(default 2,6 V) a chipset mal tiez zvysenu voltaz o 0,1 V a isliel na 206 FSB .......
Takto ta zostava fungovala asi mesiac
Co je na vine ze to takto dopadlo ?? Zdroj ??