Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Kopie nečitelná, kopie z kopie už ano. Proč??

Member
    Vliv
    280

Standardní Kopie nečitelná, kopie z kopie už ano. Proč??

Mám tu takový problémek.
    1. Pálil jsem kopii z kopie a můj stolní DVD nepřečte ani jedno (ani "originál, ani kopii"). To že stolní nepřečte ani "originál" jsem si zkontroloval, až když nepřečetl tu kopii.
    Předělal jsem to ve Shrinku a vypálil image na DVD-RW Emgeton. Stolní to v poho přečetl. Vypálil jsem tedy tu samou image na DVD-R Dysan a stolní to zase nepřečte (vždy napíše "nepodporované médium")
    PC přečte všechny.

2. Mám film na DVD-R Imation kopii filmu (půjčenou) a můj stolní přehrávač ho nenačte (napíše "nepodporované médium"). Když jsem tenhle film zkopíroval Nerem (kopie DVD) ma DVD-RW Emgeton tak se mě v pohodě načte .PC přečte oba.
    Stolní přehrávač je Thomson DTH 226E. Vypalovačku mám dole v popisu.
    Poradí mě někdo jak tohle rozlousknout? V čem by mohl být problém a jak vše vypálit na DVD-R? Děkuji moc, už se mě nechce kazit DVD systémem pokus-omyl.
    Gigabyte P35-DS3, Pentium Dual-Core E2180@2800MHz ,2x1GB A-Data 800 MHz, Sapphire ATI Radeon X1950 Pro, WD 320GB SATA 2, DVD-RW LG GSA-4163B, zvuk on-board, Creative FPS 1500, LCD Philips 190B6.

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

zkusit značkovější média, možná blbá otázka, jsou ty DVD po vypálení uzavřeny

Member
    Vliv
    280

Standardní

Tak to vypadá, že problém je ve stolním přehrávači. Půjčil jsem si další DVD a nepřehraje je. Pak jsem zjistil, že mě odmítá načíst i DVD které jsem v něm už mockrát přehrál (pohádky pro holku). Prostě odmítá číst DVD-R
    Půjdu ho reklamovat. Je to divná chyba, ale je.
    Napíši pak sem výsledek. Není tu někdo, kdo by měl tenhle přehrávač taky - pro porovnání - Thomson DTH 226E.
    Díky.
    Gigabyte P35-DS3, Pentium Dual-Core E2180@2800MHz ,2x1GB A-Data 800 MHz, Sapphire ATI Radeon X1950 Pro, WD 320GB SATA 2, DVD-RW LG GSA-4163B, zvuk on-board, Creative FPS 1500, LCD Philips 190B6.

Member
    Vliv
    280

Standardní

Tak Thomson je už v servise. I když je neděle, měli v obchodě otevříno. Vedoucí mě řekl, že budu mít rychlejší si odvést DVD sám do opravny. Tak jsem to udělal. V servise mě přijali i v neděli (ten pán to dělá doma). Ve středu se dozvím co s tím je, prej to vypadá, že se paprsek vychýlil a nemůže se nastavit správně. No jestli to bude dělat opakovaně tak mě s tím DVD čeká pěkné lítání.....

Standardní

tak jak jsi dopadl?

Member
    Vliv
    280

Standardní

Tak DVD už je zase doma. Včera jsem si ho vyzvedl a zatím to vypadá slibně, čte vše.
    Bavil jsem se s technikem, nejdřív mě říkal, abych pálil menší rychlostí, že to bývá někdy problém. A abych používal značková média
    Ptal jsem se ho kde byl problém, řekl mě, že v nastavení laseru a mechaniky to nebylo, nemohl jsem to z něj vypáčit. Nakonec jsem se dozvěděl, že obnovovali nějaké tovární nastavení. Prý by se to nemělo opakovat.
    Takže poučení: ušetřená tisícovka se někdy může prodražit
    Snad už to bude v poho, nerad bych tam jezdil každý měsíc

Standardní

Citace Původně odeslal Iceman
    Tak DVD už je zase doma. Včera jsem si ho vyzvedl a zatím to vypadá slibně, čte vše.
    Bavil jsem se s technikem, nejdřív mě říkal, abych pálil menší rychlostí, že to bývá někdy problém. A abych používal značková média
    Ptal jsem se ho kde byl problém, řekl mě, že v nastavení laseru a mechaniky to nebylo, nemohl jsem to z něj vypáčit. Nakonec jsem se dozvěděl, že obnovovali nějaké tovární nastavení. Prý by se to nemělo opakovat.
    Takže poučení: ušetřená tisícovka se někdy může prodražit
    Snad už to bude v poho, nerad bych tam jezdil každý měsíc
    Spíš si myslím podle toho co ti to psalo, že tam nedali tovární nastavení ale nějakou novou verzi firmware co podporuje více médií.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Member
    Vliv
    280

Standardní

Tak pozor - změna stavu - oprava vydržela jeden den - jsem tam kde jsem byl
    Takže znovu do opravny.
    Asi mě z toho DVD švihne!!

Standardní

hm, tak to je blby... dej jim jeste jednu sanci a kdyz to nedopadne, tak jim to omlat o hlavu drzim palce

Member
    Vliv
    280

Standardní

A tak už jdeme do finále....... dneska ke mě osobně přijel technik, nahrál nový firmware (otázka 2 min) a vše to četlo OK. Řekl mě, že pokud to zase začne zlobit tak bude muset volat do Prahy, že to vypadá na něco horšího (např. výměna základové desky). Pustil jsem si 3 DVD, poslední byla pohádka pro holku. Celou jí ale nedokoukala. Tak jsem jí ji chtěl pustit znovu, ale ouha - nepodporované médium? kde už jsem jenom tohle viděl....
    Nakonec se mě to podařilo aspoň tu pohádku rozchodit, takže DVD si zase čte jak ho napadne... klidně disky co četl podruhé nepodporuje. "Oprava" bohužel vydržela 5 hodin. Takže počkám až to klekne úplně (dávám mu tak 1 - 2 dny) no a půjde tam znovu. Takže uvidíme, zatím to bude druhá reklamace, protože ta dnešní návštěva se nepočítá .
    Dám zase vědět aby jste byli v obraze - už se tou směji, měl jsem opravdu smůlu, protože technik mě potvrdil, že Thomson má docela málo reklamaci

Member
    Vliv
    280

Standardní

Tak dneska je 15 března a DVD furt hraje . Nějak se asi dalo dohromady. Stejně ale půjde z baráku,protože chci něco s analogovým 5.1 výstupem. Takže kdyby měl někdo i po přečtení všeho tady zájem, tak ho nabízím za 2900 Kč (sleva 1100 Kč).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání