Já jsem si je nestahoval z Windows Update automaticky, ale z položky Katalog systému Windows Update. Tam se dá pomocí parametů nastavit vyhledání aktualizací a ty pak uložit na disk. Takto mám na jednom CD-RW uloženy všechny aktualizace...Původně odeslal Stanleyman
Pak se po ruční instalaci dá ověřit, jestli jsem nainstaloval vše, když to nechám projet skriptem pro zjištění aktualizací a vypadne, že není nic potřeba.
Je to ale řešení pro ty, co nemají rychlý net, protože instalování těch záplat ručně, věřte mi, dělal jsem to několikrát, je děsně zdlouhavá práce. Rozhodně pohodlnější je, pokud ta možnost existuje, to připojit k síti a nainstalovat automaticky... K dnešnímu dni mám uloženo na disku pro Windows XP 122 MB záplat. Připouštím, že nějaké malé procento není potřebné, ale i tak, slušná sumička(zajímavé je, že pro Windows 98 SE "jen" 84 MB, že by byly lepší?).
Takže odpověď je ano, dají se stáhnout z Katalog systému Windows Update, ale instalují se stejně po jedné. Komplexní instalace všeho bude až SP2.