Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: 8K9A2+ useri poradte plz.

Standardní 8K9A2+ useri poradte plz.

Donedavna jsem fungoval na listopadovem BIOSu z konce roku 2002. Ted jsem si zkusil posledni co vysel a hned mi sandra ukazuje prpad v tesu pameti o 200. Puvodne jsem mival 2900-3000/2600-2700 ted je to o 200 horsi vsude. Je tam vic nastaveni, ale cert aby vedel s cim si ma pohrat, rady zkusenosti jsou nanejvys vitany! Predem diky

Senior Member Avatar uživatele MK2
    Vliv
    296

Standardní

Na zaklade toho co tu citam, a mojich vedomosti z fora, je jasne ze tento bios na tu dosku moc nesedi, a urobil by som to asi tak ze by som presiel vsemozne testy a keby aj tam bol nizsi vysledok tak by som vratil starsi bios, nie vsetko nove je aj lepsie. Oni vyrobcovia ktovie aj preco , castokrat kvoli stabilite znizia take veci ako pametovu priepustnost o nieco.
    Mne sa vidi 200 bodov dost, urcite by som nahodil stary bios.
    Frajerka ma tuto dosku, len nechcem sa im do toho vrtat, by ma zabili, inak je to pekny kus mainboardu

Standardní

Po par hodinach sel zpet stary bios, mimo ruznych hejblatek mi ten novy neprinesl nic nez problemy tak jedu zpet na ztarem s listpoadu 2002 a jede to opet jak ma. S deskou jsem take spokojen vrchovate.

Senior Member Avatar uživatele MK2
    Vliv
    296

Standardní

Hmm aj ja som ju mal kupit len moj dodavatel je trubka, o 3dni ju zacali dovazat ako mi doniesol Kt333 8k5a2+ a to som na tej 8k9aI nie 8k9a2+(ta bola az o dva mesiace neskorej po 8kdaI) mohol menit nasobic na mojom thoroughbred 2100+ B0 ale co cert nechcel mam to tak akurat nadimenzovane 13x166 2700+ pri 1,65v , fan mi ide na 2300ot. a stacilo by mu aj 1700, takze stazovat by som sa ani ja nemal

Standardní

Tak to je fajn, ja jsme bohuzel vyfas rev.A, takze jsem na puli cesty k 1900MHz, ale ani ja si nestezuji Porod s koupi me desky, to je take pripad sam za sebe. Slibovali a slibovali az se je poslal do... a jel jsem si ji koupit o par kilo jevneji do Prahy. Origos V mam na 1.5 ale musim to hnat na 1.85 aby to jelo, je to krute ale je to tak.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání