Citace Původně odeslal cox
Tak som to tu skoro vobec necital ale xcem sa spytat ci sa da v jedom kabli potiahnut aj Aurdio aj Video ? .....
uff, uz som to raz pisal , ale dam to sem este raz:

Ak si nedokazes tie kable vyrobit sa, tak pouzi tie kable a redukcie co sa daju bezne kupit v hociakom Hypermarkete alebo v predajniach spotrebnej elektroniky (vyrobcovia HAMA, Vivanco, ...)

TAKZE ESTE RAZ:
1. na grafarne mas S-video vystup a na zvukovke 1 stereo audio vystup ("stereo jack")
2. na TV mas SCART (obsahuje aj stereo audio vstup aj S-video vstup)
3. telku mas od PC dalej nez 5m (ja napr. cca 8m), cize potrebujes tak 10m kabel aby si mal pripadnu rezervu...

RIESENIE: ... kedze som nikde nevidel predavat taky dlhy kabel (max.3m) co by mal na jednom konci stereo jack+S-video a na druhom konci SCART, tak treba kupit nasledovne :
1. "Redukciu" konektor SCART, co ma na sebe konektory na S-video vstup a 2xCinch audio vstup
2. 10m kabel S-video -- S-video (jeden konec zastrcis do grafarny a druhy do tej SCART redukcie, co budes mat zasunutu v TV)
3. 10m kabel na jednom konci 2xCinch a na druhom 1x "stereo Jack" (jack zastrcis do zvukovky a 2xCinch do tej SCART redukcie) - ak by si mal problem tento kabel kupit v obchode, tak sa da vpohode vyrobit doma, pretoze konektory Jack aj Cinch sa bezne predavaju , tak isto aj tienenu dvojlinku na ich prepojenie dostanes skoro vsade na metraz...

.... Uffff, jednoduchsie to uz vysvetlit neviem....