Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Flash disk a instalace

Standardní Flash disk a instalace

Mám následující problém ... měl jsem QDI usb disk ... byl s ním problém, že jsem nemohl zpětně přečíst data, která jsem na něj nahrál, reklamoval jsem ho, z reklamace přišel zase QDI ale jiný model, nainstaloval jsem tedy driver (mám W98SE) ... po restartu normálně chodil ... problém je v tom, že když ho druhý den dám do USB tak mi naskočí neznámé zařízení a musím ho opětovně instalovat .. myslel jsem si, že je problém v PC ... ale úplně stejně se mi to chová jak v práci tak doma ... a nemyslím si, že by byl probém v pc .. jinak kamoš má stejný model vyšší kapacity a chodí mi to na tom PC v pohodě ... nebaví mě stále instalovat ovladače ...
    díky za radu

Standardní

Mam podobnej problem - USB 2.0 disk od BlueMedia - na 3 pocitacich ze 4 (vsechny s Win2000, ruzny chipsety, nekde jen USB 1.1) chodi OK, na 4 pri zasunuti vyhodi hlasku

Dokonceni Pruvodce nove rozpoznanym hardwarem

Lion BlueMedia USB Device

Pri instalaci zarizeni doslo k chybe.

Nazev souboru, adresare nebo jmenovka svazku je nespravna.

Pruvodce ukoncite klepnutim na tlacitko Dokoncit.
    Kdyz dam dokoncit, tak disk v pohode funguje, akorat ve Spravci zarizeni je u toho zlutej otaznik atd.

Taky nevim, co s tim
    XP 1700+, AC CS2 TC, 512MB DDR400, Epox 8VTAI, Seagate 120GB SATA, Hercules 8500le 64MB

Standardní

Bud je to konkretnim typem flashky nebo je potreba doinstalovat neco do Woken (4in1, intel ...). Me zas blbne na W98SE, neni to jeste uplne jednoduchy...

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Přišel jsem na jednu věc ... když ten disk tak 4x vytáhnu a vrátím tak se nakonec chytne ... včera jsem si našel ovladače na novější model a světe div se už to funguje .. nechápu proč se to nechytá s dodaným driverem -... ale problém je vyřešen ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání