Citace Původně odeslal Kazdic
hmm kur**, silne zacinam premyslet o tom ze ten kit vyndam, dou od toho vibrace podle par zdroju se tim prestane rusit aerodinamickej efekt - tunel. A bude to snad taky min hucet. BTW nevis jestli je bocnice na muj xaser kompatibilni s tvym casetekem?? Jsou prakticky totozny. Mam v nemecku vyhlidnuty bocnice alu na casetek za prijatelnou cenu a chtel bych si udelat poradnou bocnici s poradnym oknem, ale nechci si nahodou *** tu pubvodni (ty levy ruce obe do prava)
http://www.caseking.de/shop/catalog/...roducts_id=642

EDIT: mozna kdybys postnul nejaky foto, to je prece lepsi nez 1k slov
bočnice jsou identické. Až na face jsou to identické skříně. Nemám teď digitální foťák. Nemám to hotové. Půjde to na vodní paprsek.

btw: tak ted jsem dal 2x vzadu odsavaci, nahore odsvaci, 2x vepredu nasavaci, a pri UT2003 na CPU (cidlo digi teplomeru) bylo 39 C. pak jsem do toho kitu dal jeste nafukovaci fan nahoru, a teplota-38. tak to je teda na hovno vážení. Doufam že za to může ta kreténsky vyřešená bočnice, kde je jen pár dírek na nafukovaní, a nemůže to mít žádnej tah. Ani nemůžu vyskoušet, kam dát v bočnici fany, páč to nenasává

a to se dostáváme snad k nejvštší nemožnosti našich caseů-nasávací fany před diskama. to vymyslel debil. vubec prez to nejde vzduch. Jedou tam 2 papsty na 2000 rpm, a vánek jako kdyby nic, přemejšlim že to vyhodim ale nevim co místo toho. Sakra, měl jsem brát lian-li