Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: P4C800 Deluxe rev > 1.0

Standardní P4C800 Deluxe rev > 1.0

Existuje P4C800 Deluxe rev vyšší než 1.0?
    Jestli ano, jsou na ní nějaké fixy, které stojí za řeč (lepší OC)?

Standardní Asus P4C800 Deluxe

Já mám Revizi 2.00, ale jaký je v tom rozdíl ti nepovím.

Standardní

Jo taky uz mam rev 2.0 tusim ze ve zmenach nic zasadniho krome trosku jineho NB pasive chladice dost dulezita zmena je ze si dali uz snad pozor na ten cin co delal problemy treba i na me prvni p4C800...

Standardní

Jiný chladič na NB? Doufám, že větší a s větrákem
    No aspoň něco, budu reklamovat, takže bych snad mohl dostat tu rev2.0.

Standardní

Ne, northbridge je stále chlazen pasivně (naštěstí, k čemu také aktivní chladič), jen se změnila barva, už není stříbrný, ale černý. A proč bys chtěl aktivní? Tobě nějak moc topí? Já mám na něm teplotu stále cca 30-35stupňů.

Standardní

Citace Původně odeslal Daniik
    Ne, northbridge je stále chlazen pasivně (naštěstí, k čemu také aktivní chladič), jen se změnila barva, už není stříbrný, ale černý. A proč bys chtěl aktivní? Tobě nějak moc topí? Já mám na něm teplotu stále cca 30-35stupňů.
    já kolem 49 při zavřený case. (cidlo nalepeny na hetsinku)
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

A proč bys chtěl aktivní? Tobě nějak moc topí? Já mám na něm teplotu stále cca 30-35stupňů.
    Teď v zimě to neni tak hrozné, ale v létě je to peklo. 8cm větrák blízko NB pomohl. Myslel sem si, že kvůli vysoké teplotě NB nedostanu z procesoru víc než 3035MHz, ale asi je to v něčem jiném.

Standardní

Ten chladič nejen že "změnil" barvu ze stříbrné na černou, ještě došlo k jeho otočení. U rev.1.0 byl přesně lícovaný s NB (čili na "pixličku") - otočen o 45 stupňů oproti CPU či AGP slotu. Rev.2.0 má chladič na NB rovnoběžně s AGP - čili nezasahuje tak blízko k AGP jako rev.1.0 a GK je tedy možno osadit lepším chlazením (Zalman ZM80C-HP)
    Middletower Thermaltake Armor Jr. VC3000SNA + ENERMAX INFINITY 720W, Asus P5K Deluxe/WIFI-AP, Intel C2D E6850 + Noctua NH-U12F, Kingston 2x2GB DDR2, 2x Seagate Barracuda ST3500630NS 500GB, Asus EN8800GTS/640MB, Creative X-Fi Platinum Fatal1ty, LG SuperMulti GSA-H42L, EIZO S1911SH-GY

Standardní

Citace Původně odeslal L-Core
    Ten chladič nejen že "změnil" barvu ze stříbrné na černou, ještě došlo k jeho otočení. U rev.1.0 byl přesně lícovaný s NB (čili na "pixličku") - otočen o 45 stupňů oproti CPU či AGP slotu. Rev.2.0 má chladič na NB rovnoběžně s AGP - čili nezasahuje tak blízko k AGP jako rev.1.0 a GK je tedy možno osadit lepším chlazením (Zalman ZM80C-HP)
    Ja mam toho Zamlana a grafarne a revizi 1 a vse je v pohode!
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

Citace Původně odeslal Neller
    Citace Původně odeslal L-Core
    Ja mam toho Zamlana a grafarne a revizi 1 a vse je v pohode!
    Protože mám rev 2.0, neznám přesné rozměry chladiče NB na rev 1.0. - hlavně výšku, která je u rev. 2.0 kolem 3cm a zasahuje nad toho Zalmana. Byly to pouze mé neověřené dohady, vycházející z toho, že ten NB chladič bude "blíže" AGP a mohl by případně překážet...

Tedy dobrá zpráva pro majitele rev 1.0 !!
    Middletower Thermaltake Armor Jr. VC3000SNA + ENERMAX INFINITY 720W, Asus P5K Deluxe/WIFI-AP, Intel C2D E6850 + Noctua NH-U12F, Kingston 2x2GB DDR2, 2x Seagate Barracuda ST3500630NS 500GB, Asus EN8800GTS/640MB, Creative X-Fi Platinum Fatal1ty, LG SuperMulti GSA-H42L, EIZO S1911SH-GY

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání