Prosim poradte mi nedko jak mám naformátovat harddisk ve Winodws XP profesional. Nejlépe v bodech. Krok po kroku.
Díky
Prosim poradte mi nedko jak mám naformátovat harddisk ve Winodws XP profesional. Nejlépe v bodech. Krok po kroku.
Díky
Takze najed si na START - NASTAVENI - OVLADACI PANELY - NASTROJE PRO SPRAVU - SPRAVA POCITACE - ULOZISTE - SPRAVA DISKU.
Nyni mas pred sebou moznosti pro formatovani,eventuelne rozdeleni disku apod.Je to docela intuitivni.
Dum spiro, spero
Najel jsem tam, ale kolonka formátovat nejde odkliknout. Není vyplněná.Původně odeslal sodom
Mám jeden harddisk a nemám ho rozdělený a chci ho celý naformátovat.
A kua, tak pokud mas instalacni CD win XP,jako ze ho urcite mas,tak si znej nabootuj a muzes v tom instalaku,co se v zapeti spusti,primo rozdelit jeden velky disk na nekolik disku,eventuelne je rovnou naformatovat apod.Pokud mas ale nainstalovany system na disku bez predchoziho rozdeleni,budes muset asi reinstalovat cely windowsy.
Dum spiro, spero
hehe no novou instalaci woken hazet nemusis pokud chces jen disk rozdelit ovsem to ti samotnemu nedoporucuju. pokud ho chces mermomoci naformatovat ( a prijit o vsechny data ) tak spust instalacni CD woken, ono se te to pri instalaci zepta, jestli chces zrusit oddil, tak das zrusit, pak vytvorit novej ( nejspis NTFS ) a pak jen pockas az se to provede a naistaluje![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
To jsem přesně potřeboval. DíkyPůvodně odeslal mISHA
![]()
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)