Citace Původně odeslal Kazdic
Pravdu jiste mas, ale tak na pul, jasne ze sem se chtel trochu pochlubit a taky ziskat nejakou kritiku co jo a co ne, to s tim ukazat ze ta benda byla jaksi draha nebylo hlavnim umyslem. To bych to stylizoval nejak jinak, proste sem chtel ukazat to s cim si "hraju" a ne rozhlasovat ze si to muzu dovolit. BTW kdyz odelas vsechy vetraky, lcd, plexi, a podobny serepetiky dostanes zkuba to co mas ty, teda ten casetek coz je vlastne ocesana verze xasera, s decentnejsim predkem (kterej teda taky neni vubec marnej )

Jo k tem nozkam, je mi jasny ze pro nekoho sou dost kycovity ale me se proste nejak libily, stejny ty madla. A ta upravy jak je trba tohle: http://kazdic.borec.cz/forum/Picture%206.jpg

Nejak nemam nervy a rucicky /obe levy zakrouceny doprava)

pokud to teda chtes slyset ano mas pravdu.
smekám před tebou, že si to takhle napsal. Jinak co se týče caseteku, tak casetek dělá case mimo jiné pro TT.. Jinak hlavně proto LCD, větráky atd. jsem si to dřív nekoupil, páč jsem chtěl svoje. A taky se mi ta má líbí víc, a to je dobře, tobě se zase líbí ta tvá, tak jsou všichni nakonec happy
JInak kdyby tě zajímalo, jak jsem vyházel vnitřek, tak snad nějak to sem taky hodim až to bude víc hotový, ale jak říkám, všechno ven. Hlavně mřížky vzadu za fanama, ani jsem to nezkousel, prostě jsem rozbalil case a rozřezal to. taky ten plast na boku, takový ty dvířka, hrozně to drnčí, když na tom máš fany, ale jestli provozuješ ty fany co jsi dostal k tomu (smart fan2) tak je to vlastně jedno