2 Jirik: Jiriku, mame podobne vysledky na podobnych kartach a na podobnych pocitacich. Myslim, ze dual channel v tomto pripade nehraje tak velkou roli. To co tvrdis v podstate potvrzuje to, co tvrdim ja.
Co se tyce toho R9600Pro, 12k to na default opravdu nedela, nevim, kolik karet jsi takhle testoval, ale ver mi, pred chvili mi to kamos otestoval na svem kompu. Ale detaily uz jsem tu psal.

2 m.a.c.a.: Ty pameti mi to zvladaji v pohode, zadne chyby to nedela. Rozhodne se s narustem taktovaci frekvence zvysuje vykon, ale ne moc. Ten tvuj vysledek v 3DM01 si vysvetlit nedokazu, stejne tak ani ty dalsi, okolo 11000 bodů. Mozna by stalo za zminku, jak ten 3DM01 mate nastaveny. Jestli to testujete na 640x480, mozna bych tomu i veril...

Jinak chlapi, proboha, jsem tu na kolejich s dalsima 2mi lidmi, kteri maji stejnou kartu, jako ja, dva maji R9100 a nikdo z nas nedela pres 8000bodu. Pocitace pomale nemaji. To mi chcete namluvit, ze jsme tu vsichni takove lamy, ze vsichni mame nekde nejakou chybu a proto nemame 10000 bodu?