ja teda nevim.. me je uplne jedno jestli firma XY vozi mobily z polska nebo mongolska.. kdyz ti da ucetni dolad.. tak ti to muze byt jedno.. co te ma zajimat odkud to dovezl... predevsim odpovida prodavajici.. pokud neni v zarucnim lsite uvedeno, ze nejaky k Tvemu bydlisti geograficky blizsi servis ma opravu provest... naklady opravy , dopravy k oprave a z opravy ponese samozrejme prodavajici... u prodavajiciho lze uplatnit veskera prava ze spotřebitelskych smluv z OZ... jestli napise do zarucaku ze mas jit opravi do servisu NOKIA a tento je geograficky blizsi.. tak tam di a nech si udealt protokol.. naklady spojene s opravou ponese prodavajici... pokud bude 2x stejna vada tak po 3. muzes u prodavajiciho uplatnit prava z OZ.. nebo u vice vad.. nebo pri rozporu s kupnis ml. apod.. poud je servis geograficky dal.. tak te jakykoliv zblechyty prodejce nebo ustanoveni v zarucaku enmusi zajimat. a vse si musi vyridit na vlastni nakaldy prodejce... to je snad jasny... pokdu nebude chtit tak ČOI a pak soud.. no nic jinyho nezbude...Původně odeslal brzec