Mám nový Duron a chcel by som dosiahnuť, aby mal aspoň taký výkon ako Celeron 1200, na koľko by som ho mal nataktovať? Bude mi stačiť 900-1000 MHz?
Mám nový Duron a chcel by som dosiahnuť, aby mal aspoň taký výkon ako Celeron 1200, na koľko by som ho mal nataktovať? Bude mi stačiť 900-1000 MHz?
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
Myslím, že bys ho měl nejdřív nataktovat a pak posuzovat, jestli je výkonnější(předpokládám že s tím celeronem zkušenosti máš).
Páč nezáleží, jen na procesoru, ale na celé sestavě(a jak už bylo 100x napsáno, každý CPU vyniká v něčem jiném).
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
dik za odomknutie threaduPůvodně odeslal Millisx
![]()
zatiaľ nebolo času na taktovanie, lebo najprv inštalujem sw a chcel by som len aby to malo aspoň taký výkon ako comp čo mám v robote. V Sandre som to testoval, ale nepamätám si výsledky, lebo som si ich nezapísal... hlavne mi ide o prehrávanie DivX, DVD a SETI...
Přehrávání DivX a DVD v poho, bych řek:
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=7717
Seti, mno tak to porovnej(+ třeba ta Sandra) a no problem. Nevím, co víc bys chtěl tady od nás vědět.
BTW já to neodmykal![]()
Aby sisi udělal představu:
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=7491
Invalid_sessionPůvodně odeslal Millisx
![]()
asi to bol zbytočný thread, otestujem to v Sandre a dám vedieť
To byl špatný odkaz, už je to opraveno.
Tualatin nebyl špatný procesor,faktem je ,že je to už dnes skutečně mrtvej procák.Jeho vyjímečnost byla ve snadném přetočení (zejména 1G a 1,1G) na FSB133 a pak ten výkon byl někde jinde.Sám jsem porovnával ,jak si asi tak povede XP1700+@2100+ oproti Tulenovi 1,1@1,47.Dělal jsem jen test v 3DM2001 a tuším ,že XP2100+ dosáhlo téměř 8000b a Tulen 1470MHz asi 7600b.Myslím že se Tulen držel statečně.![]()
Testováno se stejnou grafikou R9100 250/250.
AMD A64 X2 4200+ @2600Mhz , DFI LP UT nF4 Ultra-D, AC Freezer 64Pro, 2GB DDR500, X1950Pro, Enermax 500W
tak teraz mi to beží na 1008 MHz a Celeron 1,2 som prekonal iba v Dhrystones, na vyššej frekvencii to už nie je stabilné pri napätí 1,6![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)