Citace Původně odeslal Spajdr
Minulý rok bylo vše v pohodě, ale od nového roku, je člověk někdy musí upozorňovat aby něco už poslali, že na to čekám, že skladem to bylo a dokud jsem neposlal stížnost v kopii i na vedoucího CC, tak mi nic nepřišlo, pak to najednou bylo na druhý den.
Já tam taky řešil něco, co mi na reklamacích vysvětlili, že buď budu čekat až měsíc a nebo, že si místo toho můžu vzít jiný, ale že mi od toho původního odečtou z aktuální ceny (ne z té, kterou já jsem zaplatil) ještě asi 10 procent manipulační poplatek a k tomu zbytku si můžu připlatit (asi jenom to samé ) a koupit si defacto to samé znovu ... (protože tu samou věc neměli skladem ani ji nemohli objednat) No, to se mi moc nezdálo, požádal jsem jednoho z lidí, kterého znám a mám s ním vynikající zkušenosti, jestli jsou to opravdu jediné možnosti a - voilá - za cca 10 minut jsem odcházel s věcí novou, lepší a bez koruny příplatku

Prostě vždycky se to vyřešilo a já reklamuju minimálně, ale spousta věcí stojí v CC jen o pár korun víc než na VO, tak je koupím radši tam, protože mi to prostě za to stojí ...