Citace Původně odeslal jan555
A když už (viz bod 1) ) chceš někoho školit, tak mu netvrď, že "Centrino je architektura", protože to je nesmysl ...
To som napisal trochu nestastne, ono to je bundle procaku, cipsetu a WLAN.

Bolo mirene pre 'ko@lu'

Este dodam ze bola otazka na 2400+(1.8G) verzus 1.4G Pentium M. Takze tvoje porovnanie 2500+(1.87G) versus 1.6G Pentium M je trochu mimo.

A tvrdit ze 1.8G Barton je pomalsi ako 1.4G Pentium M je uz podla mna silna kava.

Chcel som povodne spisat vacsiu odpoved ale naozaj nemam cas.

Len by som este raz rad pripomenul ze co sa tyka vydrze bateriek porovnavas ine vahove kategorie: 2500+ je konkurent P4-M kde jednoznacne vedie. A k xces kritizovat vysoku spotrebu, tak aspon porovnavaj porovnatelne, lebo ver mi ze 2500+(TDP 35W) a 2000+(TDP 25W) je slusny rozdiel. BTW ak si si nevsimol tak procak tvori(ked vynecham P4-notasy) len cca 30% spotreby notasu, a je uz na vyrobcovi ake dalsie komponenty v notase pouzije. A v tomto pripade prave cipova sada hraje dolezitu ulohu.

Zhrnute: pre Athlon zial stale neexistuje TRULY mobile chipset a preto vysledky vypadaju ako vypadaju, o tom ked k 333FSB procaku vyrobca pribali DDR266 pamate a tym degraduje vykon pametoveho subsystemu pod uroven 266FSB procaku ani nevravim.

Kazdopadne A64-mobile natrhne Intelu prdel minimalne v performance casti trhu(a pravdepodobne vykonovo aj v mainstream), nakolko vdaka integrovanemu pam. radicu sa eliminuje najvacsi problem cim teraz su sitne cipove sady.