Mal som Z-680 asi tyzden; teraz mam S750.
Z-680 sm reklamoval(3 krat) - rezonoval subwoofer; S750 budem tiez musiet reklamovat - na jednom satelite vypadava vyskac.
Tie S750 nie su bezdrotove, ale maju dost dlhe kable; a dost hrube. daju sa k nim kupit stojany od creative, z-680; pokial viem z z-680 original stojany nie su; daju sa iba upevnit na stenu
Teraz nejake postrehy:
moj osobny pocit(nie som audiophil) - po zvukovej stranke su S750 lepsie, maju dvojpasmove satelity, basy nie su take agresivne, ako pri Z-680; na pocuvanie hudby su s750 podla mna lepsie
designovo sa mi viac pacia z-680, ten ovladac s modrym displayom je perfektny, s750 maju dost lacno posobiaci ovladaci panej, hlasitost sa reguluje dvoma tlacitkami, z-680 na to maju perfektny velky otocny ovladac
z-680 ma samozrejme lepsie moznosti pripojenia- opt, koax + dekodery.
ale ak to potrebujes, tak creative predava externy dekoder DTTS-100, ktory ma viac kodekov a viac portov ako z-680
s750 maju 7.1 signal v 3 kabloch; jeden je stereo, dva su take specialne; maju 3 signaly; cize sa to jednoducho pripaja na audigy 2ZS (co je primarne zvukovka pre S750), ak tam chces pripojit inu zvukovku, tak budes musiet riesit kabelas
z-680 maju Dolby prologic, takze stereo ti moze hrat na vsetkych repro; S750 maju iba 5.1 ->7.1 upmix, cize ak ide zo zvukovky stereo, tak to hra iba ako 2.1
ja som s s750 velmi spokojny; treba pocut s750 + pink floyd
btw, neviete niekto, ci sa neda zohnat remaste Dark Side of the Moon na SACD 5.1 zvuk v nejako ac3 kodeku, ktory sa da prehrat na PC?
ak ta este nieco zaujima daj vediet;