Nejak nechapu co se s nima deje,mel sem za to,ze je to seriozni podnik,ale:
Odesla mi deska Epox 8RDA+,proste odmitala najet,tak sem povymenoval soucastky,nic,nakonec sem vzal desku+cpu+ramky do 100megy tady v Liberci,tam mi po odzkouseni

rekli,ze vada je opravdu na desce,tak sem si byl nucen zakoupit desku tam(bylo to mezi silvestrem a vanocema-nikde jinde nebylo otevreno),protoze na kompu sem musel pracovat,navic si za to 100mega zauctovala 100Kc poplatek
Po tydnu mi napsali z CC,ze pry deska jede,a co sem mel za problem.Tak sem tam odepsal email,volal sem a to mi rikali,ze je deska v poho,a ze ji zrovna posilaji zpet,no a je to jiz dele nez 14 dni,spis 3 tydny a oni nereaguji na moje emaily,dovolat se tam nemuzu(nevim proc,asi bude ale chyba nekde u me) a na ICQ mi neodpovedeli ani jednou,ackoliv to zkousim cca obden
Tak sem se tam tedka dovolal,a pry odeslano 30.ledna,takze chyba by mela byt na strane posty,no uvidime,kazdopadne mi je divny to ze mi neodpovedeli na email,no dam vedet jak sem dopadnul
Jeste mi je divny,ze kdyz sem si objednaval vypalovacku v dobe,kdy sem tam mel tu desku,tak tu byla hned,ale deska je asi v pr..li
Ma nekdo podobny zkusenosti?