Citace Původně odeslal DeAcoN[MG
]Kdyz uz se tu tak bavime o tech pastach...muze mi nekdo rict kde nebo od koho muzu sehnat nejlepsi@nejlevnejsi? dal bych tak 300Kc ale vic se me davat za pastu nechce ale ta titan je fakt srac.a btw je artic cooling cooper nebo gel lepsi nez ta titan? jinak ten zalman nevim,je pravda ze je to jen pasiv,uvazuju servat chladic z nejake PII,trochu nalestit, nehlucnej vetrak a chladit to bude podle me o dost lip a za min love. jinak jsem jeste koukal na ten new CoolerMaster SLC-S41-U1 btw nevite je lepsi nez ten zalman? ale to je trosku od tematu...ale mel sem pocit ze mi nejak tuhne system kdyz se dostane na 32C .. procik je v ty dobe okolo 60C a co jsem koukal tak oproti mnohym je to super teplota.-) pri tech 2400 cistyho.-) celkem by me zajimalo kolik to je + z tech threadu a raitingu sem vycetl veliky H .-) ale obcas mi to spadlo i pri 2300Mhz pri stability testu...celou dobu jelo v pohode,tak sem simuloval vyssi teplotu snizenim otacek a kdyz se system dostal na 33C tak down...procik sem zkousel i pri 65 a drzi tak se prave zajimam tolik o chlazeni north bridge jestli to tim muze byt...pripadne south by mohl delat problemy...
Pdivej se do sekce bazar, tam se prodavaji pasty AC za vynikajici ceny