Diky s tou voltazi jsem si myslel ze to je tak jak rikas, i kdyz nechapu proc Asus striktne udava hodnoty 1,6V-1,85V.. pro me je to pomerne neprijemny detail, protoze nemuzu vyuzit potencial sveho cpu a jsem na tom s Asusem hur nez s Epoxem
Zmena nasobice ale opravdu pri fsb 200 s timto typem cpu nejde a pravdepodobne (pokud to tobe jde pri zmene cpu settings na agressive) je to tim, ze volba CPU settings NENI pri zadnem nastaveni PRISTUPNA ke zmenam - ta polozka v biosu je, ale vzdy jako nemenitelna s nastavenim optimal, pri pouziti Bartona 2500+ je i tato polozka pristupna (mel jsem ovsem k dispozici jen locknuty procesor takze zmena otestovat nesla, ale samozrejme ti verim, ze to tak je) (ve vsech biosech 1006-100
Takze pravdepodobne muj zaver, ze Asus "zanedbal" existenci AMD procesoru s defaultnim vcore 1,5V je spravny, protoze s jakymkoliv jinym typem cpu vsechno funguje tak jak maPodle vseho by ale nemelo byt pro Asus development slozite tuto "chybu" odstranit aktualizaci biosu (kdyby se jim chtelo..)
Mas tedy nejaky tip jak prinutit Asus desku aby byla volba cpu settings aktivni?
Diky