Nemáte někdo zkušenost s touto deskou? Stalo se mi totiž, že při instalaci XP PRO mi zamrzaly během rozpoznávání zařízení.Teprve když jsem v biosu vypnul UDMA pro oba IDE (na jednom IDE je HDD na druhém IDE je DVD toshiba) tak se XP nainastalovaly.Po nainstalování XP a opětovném povolení UDMA chodí XP bez problémů.Chci se zeptat jestli se jedná o problém chipsetu nebo boardu? CPU Celeron 1,7GHz Box 478 pin,RAM 256 DDR PC 266 brand.
Nepředpokládám problém v HDD (40GB Seagate), pod W2K (vím že se jedná ale o jiné jádro, proto uvádím W2K pouze pro doplnění) chodí bez problému,ale i v jiném PC s XP pracuje bez závad.
Jakou mám případně šanci tento board reklamovat (je v záruce)?
A nevíte někdo jak umožnit spouštění PC pomocí klávesové zkratky?Mám tuto možnost zaplou a přesto mi nejde PC pomocí dané klávesové zkratky nastartovat (zkušel jsem všechny od ctrl-F1 po ctrl-F12), ikdyž jsem zkoušel různé typy klávesnic (jedná se o stejnou desku). Díky
P.S. Pokud to je již někde v nějakém fóru řešeno, tak mi prosím napište kde, prohledával jsem to tu a na nic jsem nenarazil. Díky