Kupil som si tento lak na odomknutie procesora.ma s nim niekto skusenosti.kedze som nedokazal zohnat iny.chcel som zohnat SL 69 alebo EL-1 a nikde ho nemaju.tak co ten PERMATEX.pocul o nom niekto nieco
Kupil som si tento lak na odomknutie procesora.ma s nim niekto skusenosti.kedze som nedokazal zohnat iny.chcel som zohnat SL 69 alebo EL-1 a nikde ho nemaju.tak co ten PERMATEX.pocul o nom niekto nieco
Pises, ze si ho kupil, tak ho vyskusajPůvodně odeslal shotocan
![]()
ASUS F3 series - powered by Core 2 Duo T5500 + Geforce Go 7300
Lak je odskusani.na prvy krat som odomknul CPU bez problemou.takze neni treba kupovat strieborny lak.cena tohto je 320SK
Sak aj ten SL-69 stoji okolo 300SkPůvodně odeslal shotocan
kde si to kupil?
co ste z Bratislavy-kde,aky vodivy lak a za kolko ste kupili ?
NF7-rev2.0 , Barton2500@3200 , 1GB DDR466 ,19"LCD LG L1970HR-BF 2ms, Hercules 9800NP,externy vodnik(CPU,NB,HDD)
Ja som si objednaval SL-69 odniekial z pr.dele.... Ale uz si nepamatam adresu, skus sa tu popytat... Stal tusim okolo 300SkPůvodně odeslal jaro.jaro
Kupil som o v senici.predajna auto-susiastok.urcite ho kupis hocikde na slovensku v auto-predajniach na susiastky.
...celkom by ma zaujimalo kde v Senici, lebo tu neni len jedna predajna s "auto-suciastkami"Původně odeslal shotocan
takze skus napisat "KDE"
napr cez SZ alebo @
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)