Hmmm, tak to vypada, ze tam toho nefunguje trochu vic... Po par minutach hrani CoD mi spadlo frame rate na 10FPS a zacly vypadavat textury. Pokus o deaktivaci nView -> error nepovolena operace. Nejak jsem nepochopil, jak se vlastne nastavuji ty profily - maji byt ty parametry v seznamu zaskrtle nebo nemaji ? Kdyz je zaskrtnu, tak to prepise globalni nastaveni, kdyz je nezaskrtnu, tak gamesa normalne pouzije globalni nastaveni a ne to co mam v profilu, tak nefim. Po prepnuti na zalozku GF-FX5900 to porad protlacuje nejakou pocatecni uroven zaostreni obrazu, i kdyz je stazena na minimum (po zmene refreshe monitoru nebo rozliseni samozrejme stejne vypadne), atd. Tak nejak jsem tajne doufal, ze to nastaveni filtrovani textur natvrdo na trilinearni vypne tu "brilinearni" prasecinu, co je ve vsech 5x.xx. Bohuzel nevypne. Mimochodem, zadne automaticke taktovani tam nemam, ale to bude asi kvuli te moji grafice zn. Aušus - asi to souvisi s fixem na flicker v gamesach... Co se tyce vykonu, tak v 3dm2k3 narust oproti 53.03 o skvelych 50bodu (5790 -> 5840). Jestli to ma byt tech slibovanych 20% teda nefim...

No nic, radsi pockam na oficialni release...

PS: Ty profily by byly super, kdyby za 1. fungovaly a za 2. zahrnovaly taky nastaveni gamma apod. Treba to tam jeste pridaj.