Citace Původně odeslal Toncek
Citace Původně odeslal Torque
Já sem tady dnes novej, tak píšu trochu pozdě, ale moje Mendocino 433 běhá trvale na 650MHz, se SoftFSB se dostanu na 666MHz. Vcore mám 2,65V a mění se to přelepováním VID pinů, dá se nastavit prakticky jakýkoliv napětí od 1,3 po 3,5V po 0,05V. Jinak ten můj kompl neni dvakrát stabilní, Win98SE jedou, ale filmy blbnou, Explorer to občas shodí, občas to nejde vypnout, tyhlety CPU se fakt nehoděj na OC.
Se zahříváním neni problém, CPU má tak 40 stupňů s chladičem Titan D3TB. Desku mám Intel SE440BX-2 Slot1.
No to mas ale slotovej Celer, ne? Na socketotej jsem jeste navod na dratovani nenasel.
Jo, mam socketovej celer v redukci socket 370/ Slot 1. Staci, kdyz na desce najdes obvod pro regulaci napětí, stááhneš si na něj Datasheet a podle něj zjistíš, kde má VID piny, na desce pak proměřiš, kam vedou, a můžeš vesele přelepovat, v tom datasheetu bude stopro i tabulka bin.kod/napeti. Když poprosíš, mrknu se ti podle mé redukce, kde ty VID piny sou. Určitě se ale dá najít návod, možná ho někde mám