to mas v dnesnom svete hold na hovbajz skoro vsetky tieto situacie, my sme kupili aj ked som ja nechcel 3 televizory OVP do noveho domu, dva male jeden velky , akoze plocha obrazovka, ale viete ako to moze byt ploche , trinitron to nieje, cena rovnaka jak trinitron, ale mudry otec si nedal povedat, ten velky 72cm uhlopriecka 100hz tak zacal odrazu piskat ze je to nenormalne neznesitelne, brutal piska aj ked vypnete znovu, alebo vypnete zvuk, stale. A to je novy.
Hore televizor maly robi to iste ako nas stary ovp maly televizor, sam sa od seba vypina, a piska tak vysoko ze len ja ho pocujem a kazdy stvrty clovek, to uz niektore usi nepocuju, ale mna ide porazit take tenke piskoty vydave ten telkac.

Takze o smejdoch viem svoje, ale ako presvedcit rodicov ze Sony je lepsie ked sa nedaju
Ani druhych vsetkych nepresvedcim ze Fabia a Octavia je predrazena lebo ma orezanu vybavu a s plnou vybavou stoji o 200 000viac ako novy VW Golf5, a priestorovo sa ani Octavia ani vykonovo a vybavou na hony nechyta na Golf, lebo to uz ma taku techniku ako Mercedez v pohode, staci si pozriet ich stranku a previezt sa. Nikto neuveri ale fakt za barz jaku blbost sa doplaca extra vybava v Skodovkach, a cena predbehne aj kvalitne znacky.(mam golfa4 viem ze je to delo proti nasej fabii, sto veci sa tam pokaslalo, a dojem z jazdy 0,0 oproti golfu, cena bola dokonca rovnaka pri nizsej vybave aj bez klimy)
Tak je to aj s kompami, teda furt sa to kasle aj znackove
dost od temy pocitacov napisane ale nedalo mi sa nevyjadrit k teme reklamacky a kvalita produktov, (v pocitaci sa mi pokaslo kde co a reklamacka zatial bez problemov v Bratislave)