Musím oponovat. Nechápu důvod konfliktu mezi rezidentním během antiviru (AVG) a nějakou utilitou páně Nortona (např. defragmentaci nebo NDD nebo wipeinfo nebo cleansweep nebo...). Pokud nepojede jako rezident zároveň AVG a NAV, problém nenastane (alespoň ne z důvodu konfliktu těchto dvou programů). Analogocky by stejný problém nastal při použití NAV a "zbytku" NU najednou, když píšeš, že norton pracuje velmi podobně jako klasický antivir. To by se musel liskat NAV sám ze sebouPůvodně odeslal iv93611
Celý balík NortonSystemWorks 2004 Pro mám nainstalovaný (kromě NAV) - NIC z něho mi neběží jako rezident a k němu jiný antivirus a ... žádný konflikt jsem nikdy nezaznamenal. Jednotlivé programy NSW2k4 spouštím pouze podle potřeby. Ověřeno na Win98SE i WinXP SP1.
Možná je to nějaká módní vlna - nadávat na AVG - já se k ní ale nemohu připojit. Za těch 8 či kolik roků, co různé verze AVG používám, se mi NIKDY nedostal do PC žádný virus, rezidetntní štít či e-mail scanner AVG jej vždy zachytil. Při velmi příležitostném nainstalování a spuštění NAV tento také našel... *dll knihovnu s češtinou z balíku winrar 2.50 označil jako konkrétní virus a nakonec to byl samozřejmě jen planý poplach. Zaslal jsem jej výzkumníkům do SARC (či jak se to jejich centrum jmenuje) a trvalo asi 5 aktualizací, než si onoho souboru přestal NAV všímat. Pro doplnění - v tu dobu byl AVG kompletně odinstalován...