Chci jen tak testnout co z mojeho procaku vytahnu a tak jsem chtel zkusit nejake extremni chlazeni....
tak me napadlo dat komp ven tzv. do místnosti kde je treba -15C ,pak me ale napadlo ze pasiv a ostatni komponenty se budou i tak zahrivat na teplotu +C --budou tady vznikat vodni pary,bude to kondenzovat bude se to skratovat bude to v prdeli....nebo ne??Slysel jsem o typkovi co dal komp v zime ven a jelo mu to no problem ,jenom se mu nechtely rozjet vetracky a hdd kdyz nebyl zahratej)
Napr pri A1333@1540 jsem mel teplotu 45C...Ted mam +40/+28/22 mistnost,kdybych to dal do mistnosti s -15 ......zacla by kondenzovat para??
Pocitam s tim ze ve case je asi o 5C vic nez v mistnost a rozdil mezi teplotou v case a CPU je cca 12C ...jsou to takovy debilni teoreticky blaboly ale z nececo vychazet musim![]()
CPU 46 ->mistnost +1 ,case +6 ,vysledna teplota CPU:+18C
CPU 46 ->mistnost -5 ,case +1 ,vysledna teplota CPU:+13C
CPU 46 ->mistnost -10 ,case -5 ,vysledna teplota CPU:+7C
CPU 46 ->mistnost -15 ,case -10 ,vysledna teplota CPU:+2C
At pouziju jakoukoli variantu porad by mela na PASIVU vznikat kondenzace,nebo nee ?? Pri teplote -15C to vychazi cca +2 to uz by se dalo prekousnout ,ale i tak... nooo tech -15 ale zrovna dneska neni
tak co jake jsou vase zkusenosti ?? Pri jake variante ten komp vydzi (myslim tim na 100%)??