Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: WIN XP zobrazí max logo a restart, restart....

Standardní WIN XP zobrazí max logo a restart, restart....

Zdravím všechny. Už nevím co zkusit. Snad jste někdo řešil něco podobného.
    Sestava: AMD 2200XP, HDD 2x WD (120, 60), deska, ABIT NF7 rev. 1.2,
    zdroj 350W, ATI 9700 (made in Hercules), DVD a CDRW Benq,
    DDR VM 512MB PC333, zvuk LIVE, chladim dobře

Problém: cca po 1 hod, někdy ihned, nelze spustit comp
    načte IDE zařízení pokusí se o start WIN, lze tak na sekundu
    zahlídnout logo, a následuje restart. A pak většinou už jen
    restart za restartem. Flashoval jsem bios poslední
    verzí značenou jako NF7_23, tak dvě hodky dobrý, vše plně
    funkční, pak zase jen restarty
    zkoušel jsem 3 zdroje, desku Soltek s VIA KT333, jiné paměti,
    grafiku NVIDIA, procesor Athlon 1.4, disky byli testovány utilitou
    od výrobce a Norton Disk doktorem - OK a stále neběží

Nemáte někdo nějakou podobnou zkušenost ? Děkuju za každý nápad.
    AMD Sempron 2600+, Arctic cooling, EPOX 8RDA+ ,2 x KingmaxDDR400 256MB, ATI Sapphire XT 9600, Seagate Barracuda 160 GB + Hitachi 120 GB, Benq DVD a LG DVD/RW ,SB Audigi, 3com LAN, WiFi .. .. ..

Standardní

Tak to je fakt hodne divny, koukam ze si zkousel prohodit skoro vsechny komponenty i desku a furt to dela jo?! Preinstalovals Windowsy? Mozna sou v pr.., zkus tam dat jinej disk s funkcnima Winama. Jinak fakt nevim, snad nekdo jinej jo...
    CPU AMD Phenom II 810 @ 3250MHz (250x13) at 1.25V | FAN Scythe Ninja rev.B | RAM A-Data Vitesta 2x2GB DDR 800MHz CL4 | HDD WD 6400AAKS + Samsung F3 1500GB | VGA Gigabyte 8800GT 512MB | Mobo Gigabyte 790X-DS4 | Case Thermaltake Soprano black & Seasonic S-12 430W | LCD HP w2207h 22" | DVD Toshiba 1912 & NEC 3540A

Standardní

pravdepodobne mas nastavene automaticky restart pri chybe. Skus sa vo windowsoch pozriet (System properties -> Advanced -> startup and recovery) ci to mas zapnute alebo nie. Ked ano, taq to vypni, a potom napis co sa deje pri boote. Ked modra smrt, taq preinstaluj okna.

Standardní už to jede !!!

Díky za rady. Už se mi to konečně podařilo. Problém byl v HDD. Ty Westerni jak jsem zjistil se nemaj rádi s novýma deskama. Často výrobci desek vydávaj nový Biosy právě s úpravou k WD. Problém byl v tom, že deska byla koupena hned co vyšli čipsety NFORCE, tedy před rokem. BIOS se kterým by to fungovalo bohužel až v listopadu.
    Každopádně na Westerny jsem zanevřel, stejně jako na nejnovější hardware. Prostě to chce používat vyzkoušené kombinace hardware a je to v pohodě.
    AMD Sempron 2600+, Arctic cooling, EPOX 8RDA+ ,2 x KingmaxDDR400 256MB, ATI Sapphire XT 9600, Seagate Barracuda 160 GB + Hitachi 120 GB, Benq DVD a LG DVD/RW ,SB Audigi, 3com LAN, WiFi .. .. ..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání