Mam jeden dosť veľký problém od kedy som vymenil grafiku tak sa stav skôr zhoršil ako zlepšil. Napr. v GTA posekava na starej išlo gta v pohode.napr.nieketore testy sú ešte horšie ako na starej. Viem že procik je slabý a že SDRAM sú pomalé ale tie hry by mali isť rovnako alebo lepšie ako na starej. A idú horšie.Dalej ma dosť sere skoré v 3D marku 2001 kde som mal 5200 bodov. Čo je fakt úbohé čakal som aspoň 7000-8000.Takže neviem či je niečo zle zapnuté alebo ja neviem čo.V 2003 mam celkom slušných 3085 bodov. Veď aj FX 5600XT ma v 2001 okolo 6500bodov a moja iba toľko. Veď ten výkon je uplne degradovaný. Nieje ta grafika nahodov 64bit.Jedine čo sa zlepšilo je asi iba DVD ktoré je oveľa jasnejšie tie farby sú normálne žive a nie také matne ako na starej.Som stejto grafiky dosť sklamaný. Možno keď bude v lete AMD 2500+ a 1G RAM
a neaka MSI doska tak sa stav hádam zlepši.PS:Napr Battlefield 1942 sa v
nom ani len nepohnem a to na najnišich detaeloch.Morrovind trocha seká v eksteriery ale v interiéry to celkom ujde.Takže je to strašne. Vždy budem CELERON nenávidieť a vždy ho nebudem odporučať.Aj do nejakej sprostej kancalarie radšej odporučím AMD ako CELERON.Fakt neviem prečo INTEL roby CELERONY to nech radšej nechá voľný trh AMD a nech vyrába iba P4 ale to by asi skrachoval .Ale nech skrachuje. NECH ZIJE AMD.